Kalória táblázat

Gumicukor

A gumicukor egy édesség, amelyet zselatinból, cukorból, színezékekből és ízesítőkből készítenek. A gumicukorok különböző formákban és ízekben...

bővebben

Gyapotmag

A gyapotmag (Gossypium) a malvafélék családjába tartozó növény, amelyből a textiliparban használt pamutot nyerik. A magokból pedig olajat is lehet...

bővebben

Gyapotmagliszt

A gyapotmagliszt a gyapotmagból készült liszt, amelyet általában gluténmentes ételekhez használnak. Magas fehérje- és rosttartalmának köszönhetően...

bővebben

Gyulai kolbász

A Gyulai kolbász egy hagyományos magyar kolbászfajta, amelyet Gyulán készítenek. A kolbász sertéshúsból készül, és fűszerekkel ízesítik. A Gyulai...

bővebben

Gyömbér (őrölt)

A gyömbér (Zingiber officinale) egy gyökérzöldség, amelyet általában őrölt formában használnak fűszerként. A gyömbérnek számos egészségügyi előnye...

bővebben

Gyümölcsecet

A gyümölcsecet olyan ecet, amelyet gyümölcsök erjesztésével állítanak elő. A leggyakrabban használt gyümölcsök közé tartozik az alma, a szőlő és a...

bővebben

Hajdina (főtt)

A hajdina (Fagopyrum esculentum) egy gabonaféle, amelynek magjából készült étel. Magas fehérje- és rosttartalmának köszönhetően egészséges...

bővebben

Halászlékocka

A halászlékocka egy olyan ételízesítő kocka, amelyet általában halászlé készítéséhez használnak. Tartalmazhat halat, zöldségeket, fűszereket és...

bővebben

Fokhagymapor

A fokhagymapor (Allium sativum) a fokhagyma szárított és őrölt változata. A fokhagyma számos egészségügyi előnnyel rendelkezik, például csökkenti a...

bővebben
Fedezz fel még több cikket!

EGÉSZSÉG

Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness

 

EDZÉS

Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés

 

ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS

Diéta és fogyás, vitaminok