Borjúvelő

2023. március 21.

A borjúvelő a borjú csontjából kinyert, sűrű, zsíros anyag, amelyet általában kulináris célokra használnak. A borjúvelő gazdag tápanyagokban, például fehérjében és vitaminokban, és számos egészségügyi előnnyel rendelkezik, például segíthet az immunrendszer erősítésében és a bőr egészségének javításában.

Borjúvelő kalória táblázat

Kalória és tápérték adatok

  • Energia: 118 kcal
  • Fehérje: 10.3 g
  • Zsír: 8.2 g
    • Telített: 1.9 g
    • Egyszeresen telítetlen: 1.6 g
    • Többszörösen telítetlen: 1 g
  • Szénhidrát: 0.0 g
    • Cukor: 0 g
  • Rost: 0.0 g
  • Nátrium: 127 mg
  • Koleszterin: 1590 mg
  • Glikémiás Index: 0

Ételek, amiben van Borjúvelő

1. Borjúvelő leves
2. Borjúvelő pörkölt
3. Borjúvelő ragu
4. Borjúvelő steak
5. Borjúvelő fasírt

Ajánló

Olívaolaj

Az olívaolaj az olíva (Olea europaea) gyümölcséből kinyert növényi olaj, amelyet főként étkezési célokra használnak. Olívaolaj kalória táblázat...

bővebben

Olívabogyó (konzerv)

Az olívabogyó (Olea europaea) egy olyan gyümölcs, amelyet általában konzervként kínálnak. Gazdag egészséges zsírsavakban és antioxidánsokban,...

bővebben

Olasz kenyér

Az olasz kenyér (pane italiano) hagyományosan keményítőben gazdag, ropogós héjú, puha belsejű kenyér, amelyet olívaolajjal és fokhagymával is...

bővebben