Kalória táblázat

Krumpli (olajban sült)

A krumpli (Solanum tuberosum) egy gumós növény, amelynek föld alatti gumói ehetőek. Olajban sült krumpli egy népszerű étel, amelyet általában...

bővebben

Krumpli (sütőben sült)

A krumpli (Solanum tuberosum) egy gumós növény, amelynek föld alatti részei, a gumók, főzve vagy sütve fogyaszthatók. A sütőben sült krumpli...

bővebben

Kuglóf

A kuglóf egy hagyományos, édes sütemény, amelyet általában kerek formában sütnek. A kuglóf tésztája könnyű és puha, és általában mazsolával, dióval...

bővebben

Kukorica (főtt)

A főtt kukorica (Zea mays) egy gabonafajta, amelynek édes, sárga vagy fehér szemekből álló kalásza van. A kukorica magas szénhidráttartalmú és...

bővebben

Kukorica (fagyasztott)

A fagyasztott kukorica (Zea mays) az édes kukorica fajtájának fagyasztott változata. Gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban, mint például a...

bővebben

Kukorica (konzerv)

A kukorica (Zea mays) egy gabonafajta, amelynek édes, sárga vagy fehér szemekből álló kalásza van. A konzervkukorica az érett kukorica szemeit...

bővebben

Kukorica (nyers)

A kukorica (Zea mays) egy gabonafajta, amelynek magjai a kukoricaként ismertek. A nyers kukorica fogyasztása nem ajánlott, mivel nehéz...

bővebben

Kukoricaolaj

A kukoricaolaj (Zea mays) a kukorica magjából kinyert növényi olaj. Magas olajsavtartalmának köszönhetően egészséges zsírsavforrás, és számos...

bővebben

Kukorica (száraz)

A száraz kukorica (Zea mays) a gabonafélék családjába tartozó növény, amelynek szemtermése a kukorica. A száraz kukorica főként állati takarmányként...

bővebben
Fedezz fel még több cikket!

EGÉSZSÉG

Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness

 

EDZÉS

Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés

 

ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS

Diéta és fogyás, vitaminok