A krumpli (Solanum tuberosum) egy gumós növény, amelynek föld alatti gumói ehetőek. Olajban sült krumpli egy népszerű étel, amelyet általában...
Krumpli (sütőben sült)
A krumpli (Solanum tuberosum) egy gumós növény, amelynek föld alatti részei, a gumók, főzve vagy sütve fogyaszthatók. A sütőben sült krumpli...
Kuglóf
A kuglóf egy hagyományos, édes sütemény, amelyet általában kerek formában sütnek. A kuglóf tésztája könnyű és puha, és általában mazsolával, dióval...
Kukorica (főtt)
A főtt kukorica (Zea mays) egy gabonafajta, amelynek édes, sárga vagy fehér szemekből álló kalásza van. A kukorica magas szénhidráttartalmú és...
Kukorica (fagyasztott)
A fagyasztott kukorica (Zea mays) az édes kukorica fajtájának fagyasztott változata. Gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban, mint például a...
Kukorica (konzerv)
A kukorica (Zea mays) egy gabonafajta, amelynek édes, sárga vagy fehér szemekből álló kalásza van. A konzervkukorica az érett kukorica szemeit...
Kukorica (nyers)
A kukorica (Zea mays) egy gabonafajta, amelynek magjai a kukoricaként ismertek. A nyers kukorica fogyasztása nem ajánlott, mivel nehéz...
Kukoricaolaj
A kukoricaolaj (Zea mays) a kukorica magjából kinyert növényi olaj. Magas olajsavtartalmának köszönhetően egészséges zsírsavforrás, és számos...
Kukorica (száraz)
A száraz kukorica (Zea mays) a gabonafélék családjába tartozó növény, amelynek szemtermése a kukorica. A száraz kukorica főként állati takarmányként...
EGÉSZSÉG
Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness
EDZÉS
Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés
ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS
Diéta és fogyás, vitaminok