Kalória táblázat

Görögdinnye

A görögdinnye (Citrullus lanatus) egy nagy, gömb alakú gyümölcs, amelynek édes, vizes húsa van. A görögdinnye magas víztartalma miatt kiváló...

bővebben

Görögszénamag

A görögszénamag (Trigonella foenum-graecum) egy évelő növény, amelynek magjait fűszerként használják. A magok keserű ízűek és enyhén édeskés...

bővebben

Fokhagymapor

A fokhagymapor (Allium sativum) a fokhagyma szárított és őrölt változata. A fokhagyma számos egészségügyi előnnyel rendelkezik, például csökkenti a...

bővebben

Gránátalma

A gránátalma (Punica granatum) egy gyümölcsfa, amelynek gyümölcse a gránátalma. A gránátalma gazdag antioxidánsokban és vitaminokban, és számos...

bővebben

Fésűkagyló

A fésűkagyló (Pecten maximus) egy tengeri kagylófaj, amelynek héja kerek és lapos. A fésűkagyló húsa finom és ízletes, és gyakran használják a...

bővebben

Grapefruit (fehér)

A fehér grapefruit (Citrus paradisi) egy citrusfajta, amelynek gyümölcse savanykás ízű és általában nagyobb, mint más citrusfélék gyümölcsei. A...

bővebben

Főzőcsokoládé

A főzőcsokoládé egy édes étel, amelyet kakaóbabból készítenek. A kakaóbabot fermentálják, szárítják, majd őrlik, majd a kakaómasszát cukorral és...

bővebben

Grahamliszt

A grahamliszt egy teljes kiőrlésű liszt, amelyet a búza héját és csíráját is tartalmazó gabonából készítenek. A grahamliszt magasabb rosttartalmú és...

bővebben

Főzőkolbász

A főzőkolbász egy húskészítmény, amelyet általában sertés- vagy marhahúsból készítenek, és fűszerekkel ízesítenek. Általában füstölik vagy pácolják,...

bővebben
Fedezz fel még több cikket!

EGÉSZSÉG

Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness

 

EDZÉS

Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés

 

ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS

Diéta és fogyás, vitaminok