A görögdinnye (Citrullus lanatus) egy nagy, gömb alakú gyümölcs, amelynek édes, vizes húsa van. A görögdinnye magas víztartalma miatt kiváló...
Görögszénamag
A görögszénamag (Trigonella foenum-graecum) egy évelő növény, amelynek magjait fűszerként használják. A magok keserű ízűek és enyhén édeskés...
Fokhagymapor
A fokhagymapor (Allium sativum) a fokhagyma szárított és őrölt változata. A fokhagyma számos egészségügyi előnnyel rendelkezik, például csökkenti a...
Gránátalma
A gránátalma (Punica granatum) egy gyümölcsfa, amelynek gyümölcse a gránátalma. A gránátalma gazdag antioxidánsokban és vitaminokban, és számos...
Fésűkagyló
A fésűkagyló (Pecten maximus) egy tengeri kagylófaj, amelynek héja kerek és lapos. A fésűkagyló húsa finom és ízletes, és gyakran használják a...
Grapefruit (fehér)
A fehér grapefruit (Citrus paradisi) egy citrusfajta, amelynek gyümölcse savanykás ízű és általában nagyobb, mint más citrusfélék gyümölcsei. A...
Főzőcsokoládé
A főzőcsokoládé egy édes étel, amelyet kakaóbabból készítenek. A kakaóbabot fermentálják, szárítják, majd őrlik, majd a kakaómasszát cukorral és...
Grahamliszt
A grahamliszt egy teljes kiőrlésű liszt, amelyet a búza héját és csíráját is tartalmazó gabonából készítenek. A grahamliszt magasabb rosttartalmú és...
Főzőkolbász
A főzőkolbász egy húskészítmény, amelyet általában sertés- vagy marhahúsból készítenek, és fűszerekkel ízesítenek. Általában füstölik vagy pácolják,...
EGÉSZSÉG
Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness
EDZÉS
Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés
ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS
Diéta és fogyás, vitaminok