A teafű (Camellia sinensis) egy örökzöld cserje, amelyből a hagyományos teát készítik. A teafűből készült ital antioxidánsokban gazdag, és számos...
Tartósítószer
A tartósítószer olyan anyag, amelyet élelmiszerekhez adnak hozzá, hogy meghosszabbítsák azok eltarthatóságát és megakadályozzák a romlást. Azonban...
Tavaszi felvágott
A tavaszi felvágott egy hagyományos magyar húskészítmény, amelyet általában sertésből készítenek. A hús apróra van vágva és fűszerezve, majd hosszú...
Turista szalámi
A turista szalámi egy hagyományos magyar kolbászfajta, amelyet általában sertéshúsból készítenek. A szalámi hosszú érlelési folyamaton megy...
Turbolya (szárított)
A turbolya (Rumex acetosa) egy évelő növény, amelynek levelei savanykás ízűek és gyakran felhasználják salátákban vagy levesekben. A szárított...
Chips (tortilla)
A tortilla chips egy ropogós, sós snack, amelyet általában kukoricából készítenek. A chips gyakran fűszerezett, és különböző mártásokkal vagy...
Tonhal
A tonhal (Thunnus) egy nagyobb testű, ragadozó hal, amely a tengeri élelmiszerlánc fontos része. Magas fehérjetartalma és omega-3 zsírsavai miatt...
Vaníliarúd
A vaníliarúd a vanília (Vanilla planifolia) növény termése, amelyet főként édességek ízesítésére használnak. A vanília kivonata számos egészségügyi...
Tökmag
A tökmag (Cucurbita pepo) a tök termése, amelyet általában magként fogyasztanak. A tökmag gazdag fehérjében, rostban, vitaminokban és ásványi...
EGÉSZSÉG
Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness
EDZÉS
Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés
ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS
Diéta és fogyás, vitaminok