A tamarind (Tamarindus indica) egy trópusi fa, amelynek édes-savanyú ízű gyümölcse van. A tamarindot gyakran használják fűszerként és ízesítőként az...
Tárkony (szárított)
A szárított tárkony (Artemisia dracunculus) egy aromás fűszer, amelyet általában a francia konyhában használnak. A tárkony számos egészségügyi...
Tamarilló
A tamarilló (Solanum betaceum) egy trópusi gyümölcs, amelynek édes-savanyú íze van. A tamarilló gazdag C-vitaminban és antioxidánsokban, és segíthet...
Szőlőlé
A szőlőlé (Vitis vinifera) a szőlőből készült folyadék, amelyet általában ivóként fogyasztanak. A szőlőlé gazdag antioxidánsokban és polifenolokban,...
Szőlő (fehér, piros)
A szőlő (Vitis vinifera) egy gyümölcsös növény, amelynek fehér és piros fajtái vannak. A szőlőből készül a bor, valamint számos más élelmiszer és...
Szódabikarbóna
A szódabikarbóna (nátrium-hidrogén-karbonát) egy fehér, kristályos por, amelyet széles körben használnak sütéshez, tisztításhoz és gyógyászati...
Tilápia
A tilápia (Oreochromis niloticus) egy édesvízi hal, amelyet széles körben tenyésztenek és fogyasztanak. A tilápia húsának magas fehérjetartalma és...
Szilva
A szilva (Prunus domestica) egy gyümölcsfa, amelynek édes, lédús gyümölcse van, és általában nyáron érik. A szilva számos egészségügyi előnnyel...
Tequila
A tequila egy mexikói származású alkoholos ital, amelyet az agávé növényből készítenek. Általában 38-40% alkoholtartalmú, és különböző koktélokban...
EGÉSZSÉG
Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness
EDZÉS
Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés
ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS
Diéta és fogyás, vitaminok