A szentjánoskenyér liszt (Ceratonia siliqua) a szentjánoskenyérfa terméséből készülő liszt, amelyet élelmiszeripari felhasználásra használnak,...
Só
A só (nátrium-klorid) egy ásványi anyag, amelyet az élelmiszerek ízesítésére és tartósítására használnak. A túlzott sófogyasztás azonban...
Szénhidrát
A szénhidrátok az egyik legfontosabb tápanyagcsoport, amelyek az élelmiszerekben találhatók. A szénhidrátok a test fő energiaforrásai, és számos...
Som
A som (Prunus spinosa) egy cserje vagy kis fa, amelynek apró, sötét bogyói vannak. A sombogyók számos egészségügyi előnnyel rendelkeznek, például...
Szeder
A szeder (Rubus fruticosus) egy évelő cserje, amelynek édes, lédús gyümölcse van, és általában nyáron érik. A szeder gazdag antioxidánsokban és...
Sertésmájkrém
A sertésmájkrém egy olyan húskészítmény, amely sertésmájból, zsírból és fűszerekből készül. Általában kenőként vagy pirítósra kenve fogyasztják....
Szeder dzsem
A szeder dzsem egy édes, gyümölcsös lekvár, amelyet a szeder (Rubus fruticosus) bogyóiból készítenek. A szeder gazdag antioxidánsokban és rostokban,...
Szardínia (konzerv, paradicsomos)
A szardínia (Sardina pilchardus) egy kis halfaj, amely a heringfélék családjába tartozik. A konzervált szardínia általában paradicsomos szószban van...
Szardínia (konzerv, olajos)
A szardínia (Sardina pilchardus) egy kis halfaj, amelyet általában konzerv formájában fogyasztanak. Az olajos szardína gazdag omega-3 zsírsavakban...
EGÉSZSÉG
Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness
EDZÉS
Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés
ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS
Diéta és fogyás, vitaminok