Kalória táblázat

Szentjánoskenyér liszt

A szentjánoskenyér liszt (Ceratonia siliqua) a szentjánoskenyérfa terméséből készülő liszt, amelyet élelmiszeripari felhasználásra használnak,...

bővebben

A só (nátrium-klorid) egy ásványi anyag, amelyet az élelmiszerek ízesítésére és tartósítására használnak. A túlzott sófogyasztás azonban...

bővebben

Szénhidrát

A szénhidrátok az egyik legfontosabb tápanyagcsoport, amelyek az élelmiszerekben találhatók. A szénhidrátok a test fő energiaforrásai, és számos...

bővebben

Som

A som (Prunus spinosa) egy cserje vagy kis fa, amelynek apró, sötét bogyói vannak. A sombogyók számos egészségügyi előnnyel rendelkeznek, például...

bővebben

Szeder

A szeder (Rubus fruticosus) egy évelő cserje, amelynek édes, lédús gyümölcse van, és általában nyáron érik. A szeder gazdag antioxidánsokban és...

bővebben

Sertésmájkrém

A sertésmájkrém egy olyan húskészítmény, amely sertésmájból, zsírból és fűszerekből készül. Általában kenőként vagy pirítósra kenve fogyasztják....

bővebben

Szeder dzsem

A szeder dzsem egy édes, gyümölcsös lekvár, amelyet a szeder (Rubus fruticosus) bogyóiból készítenek. A szeder gazdag antioxidánsokban és rostokban,...

bővebben

Szardínia (konzerv, paradicsomos)

A szardínia (Sardina pilchardus) egy kis halfaj, amely a heringfélék családjába tartozik. A konzervált szardínia általában paradicsomos szószban van...

bővebben

Szardínia (konzerv, olajos)

A szardínia (Sardina pilchardus) egy kis halfaj, amelyet általában konzerv formájában fogyasztanak. Az olajos szardína gazdag omega-3 zsírsavakban...

bővebben
Fedezz fel még több cikket!

EGÉSZSÉG

Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness

 

EDZÉS

Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés

 

ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS

Diéta és fogyás, vitaminok