A magos kenyér olyan kenyér, amelynek tésztájába magvakat, például napraforgómagot, lenmagot, szezámmagot vagy tökmagot kevernek. Ezek a magvak...
Lenmagos barnakenyér
A lenmagos barnakenyér egy olyan kenyér, amelynek a tésztájába lenmagot is kevernek. A lenmag gazdag omega-3 zsírsavakban és rostokban, így...
Magvas barnakenyér
A magvas barnakenyér egy olyan kenyér, amelynek tésztájába magvakat (például lenmagot, napraforgómagot, tökmagot stb.) kevernek. A barna lisztből...
Kukorica (fagyasztott)
A fagyasztott kukorica (Zea mays) az édes kukorica fajtájának fagyasztott változata. Gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban, mint például a...
Kukorica (konzerv)
A kukorica (Zea mays) egy gabonafajta, amelynek édes, sárga vagy fehér szemekből álló kalásza van. A konzervkukorica az érett kukorica szemeit...
Kukorica (nyers)
A kukorica (Zea mays) egy gabonafajta, amelynek magjai a kukoricaként ismertek. A nyers kukorica fogyasztása nem ajánlott, mivel nehéz...
Kukoricaolaj
A kukoricaolaj (Zea mays) a kukorica magjából kinyert növényi olaj. Magas olajsavtartalmának köszönhetően egészséges zsírsavforrás, és számos...
Kukorica (száraz)
A száraz kukorica (Zea mays) a gabonafélék családjába tartozó növény, amelynek szemtermése a kukorica. A száraz kukorica főként állati takarmányként...
Kukoricás kenyér
A kukoricás kenyér egy olyan kenyér, amelynek tésztájába kukoricadara vagy kukoricakeményítő kerül. Ez a kenyér általában sűrűbb és szeletelhetőbb,...
EGÉSZSÉG
Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness
EDZÉS
Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés
ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS
Diéta és fogyás, vitaminok