Kalória táblázat

Magos kenyér

A magos kenyér olyan kenyér, amelynek tésztájába magvakat, például napraforgómagot, lenmagot, szezámmagot vagy tökmagot kevernek. Ezek a magvak...

bővebben

Lenmagos barnakenyér

A lenmagos barnakenyér egy olyan kenyér, amelynek a tésztájába lenmagot is kevernek. A lenmag gazdag omega-3 zsírsavakban és rostokban, így...

bővebben

Magvas barnakenyér

A magvas barnakenyér egy olyan kenyér, amelynek tésztájába magvakat (például lenmagot, napraforgómagot, tökmagot stb.) kevernek. A barna lisztből...

bővebben

Kukorica (fagyasztott)

A fagyasztott kukorica (Zea mays) az édes kukorica fajtájának fagyasztott változata. Gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban, mint például a...

bővebben

Kukorica (konzerv)

A kukorica (Zea mays) egy gabonafajta, amelynek édes, sárga vagy fehér szemekből álló kalásza van. A konzervkukorica az érett kukorica szemeit...

bővebben

Kukorica (nyers)

A kukorica (Zea mays) egy gabonafajta, amelynek magjai a kukoricaként ismertek. A nyers kukorica fogyasztása nem ajánlott, mivel nehéz...

bővebben

Kukoricaolaj

A kukoricaolaj (Zea mays) a kukorica magjából kinyert növényi olaj. Magas olajsavtartalmának köszönhetően egészséges zsírsavforrás, és számos...

bővebben

Kukorica (száraz)

A száraz kukorica (Zea mays) a gabonafélék családjába tartozó növény, amelynek szemtermése a kukorica. A száraz kukorica főként állati takarmányként...

bővebben

Kukoricás kenyér

A kukoricás kenyér egy olyan kenyér, amelynek tésztájába kukoricadara vagy kukoricakeményítő kerül. Ez a kenyér általában sűrűbb és szeletelhetőbb,...

bővebben
Fedezz fel még több cikket!

EGÉSZSÉG

Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness

 

EDZÉS

Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés

 

ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS

Diéta és fogyás, vitaminok