A lilahagyma (Allium cepa) egy hagymafajta, amelynek lilás-bordó színű héja van. A lilahagyma hasonló ízű és illatú, mint a fehér hagyma, de enyhébb...
Limabab (főtt)
A limabab (Phaseolus lunatus) egy hüvelyes növény, amelynek főtt babjai fehérek és nagyok. A limabab gazdag fehérjében, rostban és ásványi...
Limabab (konzerv)
A limabab (Phaseolus lunatus) egy hüvelyes növény, amelynek a hüvelyében található babok fogyaszthatóak. A konzerv limabab kényelmes és egyszerű...
Krumpli (főtt)
A főtt krumpli (Solanum tuberosum) egy gyakran fogyasztott zöldség, amely számos tápanyagot tartalmaz, például C-vitamint, káliumot és rostokat. A...
Lazac olaj
A lazac olaj (Omega-3 halolaj) a lazacból nyert olaj, amely gazdag omega-3 zsírsavakban, amelyek fontosak az egészséges szív- és érrendszer...
Krumpli
A krumpli (Solanum tuberosum) egy gumós növény, amelynek föld alatti gumói ehetőek. A krumpli gazdag szénhidrátokban és rostokban, valamint...
Lekváros bukta
A lekváros bukta egy édes sütemény, amelynek belsejében lekvár található. A bukta tésztája általában édes és puha, és lehetővé teszi, hogy a lekvár...
Krumpli (olajban sült)
A krumpli (Solanum tuberosum) egy gumós növény, amelynek föld alatti gumói ehetőek. Olajban sült krumpli egy népszerű étel, amelyet általában...
Krumpli (sütőben sült)
A krumpli (Solanum tuberosum) egy gumós növény, amelynek föld alatti részei, a gumók, főzve vagy sütve fogyaszthatók. A sütőben sült krumpli...
EGÉSZSÉG
Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness
EDZÉS
Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés
ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS
Diéta és fogyás, vitaminok