Kalória táblázat

Görögdinnye

A görögdinnye (Citrullus lanatus) egy nagy, gömb alakú gyümölcs, amelynek édes, vizes húsa van. A görögdinnye magas víztartalma miatt kiváló...

bővebben

Fahéj

A fahéj (Cinnamomum verum) egy fűszer, amelyet a fahéjfa kérgéből nyernek ki. A fahéj édes, meleg ízű, és számos egészségügyi előnnyel rendelkezik,...

bővebben

Fodormenta (szárított)

A fodormenta (Mentha spicata) egy aromás növény, amelyet gyakran használnak fűszerezésre és teaként. Szárított formában is könnyen elérhető, és...

bővebben

Durián

A durián (Durio zibethinus) egy trópusi gyümölcs, amelynek kemény, tüskés héja van, és belül puha, krémes gyümölcshúsa található. A durián...

bővebben

Farkashal

A farkashal (Canis lupus) a kutyafélék családjába tartozó ragadozó állat. A farkashalak általában nagyobbak és erősebbek, mint a házias kutyák, és...

bővebben

Fehér rizs (főtt)

A fehér rizs (Oryza sativa) egy gabonaféle, amelynek magját a külső héjról eltávolítják. Főtt formában gyakran fogyasztják, és számos tápanyagot...

bővebben

Fehérbor

A fehérbor egy alkoholos ital, amelyet a szőlőből készítenek. A fehérbor készítése során a szőlőszemeket szétzúzzák, majd a mustot erjesztik. A...

bővebben

Fehér rizs (száraz)

A fehér rizs (Oryza sativa) egy szárazföldi növény, amelynek magjai a világ egyik legfontosabb élelmiszerforrása. A fehér rizs magas...

bővebben

Fehérborecet

A fehérborecet (vagy fehér ecet) az ecetfélék családjába tartozó, színtelen, enyhén savanykás ízű folyadék. Általában szőlőből készítik, és széles...

bővebben
Fedezz fel még több cikket!

EGÉSZSÉG

Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness

 

EDZÉS

Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés

 

ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS

Diéta és fogyás, vitaminok