A fehér grapefruit (Citrus paradisi) egy citrusfajta, amelynek gyümölcse savanykás ízű és általában nagyobb, mint más citrusfélék gyümölcsei. A...
Főzőcsokoládé
A főzőcsokoládé egy édes étel, amelyet kakaóbabból készítenek. A kakaóbabot fermentálják, szárítják, majd őrlik, majd a kakaómasszát cukorral és...
Grahamliszt
A grahamliszt egy teljes kiőrlésű liszt, amelyet a búza héját és csíráját is tartalmazó gabonából készítenek. A grahamliszt magasabb rosttartalmú és...
Főzőkolbász
A főzőkolbász egy húskészítmény, amelyet általában sertés- vagy marhahúsból készítenek, és fűszerekkel ízesítenek. Általában füstölik vagy pácolják,...
Grapefruit (piros)
A piros grapefruit (Citrus paradisi) egy citrusfajta, amelynek húsos, savanykás gyümölcse van. Gazdag C-vitaminban és antioxidánsokban, és segíthet...
Fruktóz (gyümölcscukor)
A fruktóz vagy gyümölcscukor egy egyszerű cukorfajta, amely természetesen megtalálható a gyümölcsökben és mézben. A fruktóz alacsonyabb glikémiás...
Füge (nyers)
A nyers füge (Ficus carica) egy édes gyümölcs, amelyet általában szárítva fogyasztanak. A füge magas rosttartalmú, és számos ásványi anyagot...
Füstölt kolbász
A füstölt kolbász egy húskészítmény, amelyet általában sertés- vagy marhahúsból készítenek. A húst fűszerekkel és sóval keverik össze, majd...
Garnélarák
A garnélarák (Penaeus vannamei) egy tengeri rákfajta, amelyet általában akváriumban tenyésztenek. A garnélarák magas fehérjetartalmú és alacsony...
EGÉSZSÉG
Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness
EDZÉS
Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés
ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS
Diéta és fogyás, vitaminok