Kalória táblázat

Grapefruit (fehér)

A fehér grapefruit (Citrus paradisi) egy citrusfajta, amelynek gyümölcse savanykás ízű és általában nagyobb, mint más citrusfélék gyümölcsei. A...

bővebben

Főzőcsokoládé

A főzőcsokoládé egy édes étel, amelyet kakaóbabból készítenek. A kakaóbabot fermentálják, szárítják, majd őrlik, majd a kakaómasszát cukorral és...

bővebben

Grahamliszt

A grahamliszt egy teljes kiőrlésű liszt, amelyet a búza héját és csíráját is tartalmazó gabonából készítenek. A grahamliszt magasabb rosttartalmú és...

bővebben

Főzőkolbász

A főzőkolbász egy húskészítmény, amelyet általában sertés- vagy marhahúsból készítenek, és fűszerekkel ízesítenek. Általában füstölik vagy pácolják,...

bővebben

Grapefruit (piros)

A piros grapefruit (Citrus paradisi) egy citrusfajta, amelynek húsos, savanykás gyümölcse van. Gazdag C-vitaminban és antioxidánsokban, és segíthet...

bővebben

Fruktóz (gyümölcscukor)

A fruktóz vagy gyümölcscukor egy egyszerű cukorfajta, amely természetesen megtalálható a gyümölcsökben és mézben. A fruktóz alacsonyabb glikémiás...

bővebben

Füge (nyers)

A nyers füge (Ficus carica) egy édes gyümölcs, amelyet általában szárítva fogyasztanak. A füge magas rosttartalmú, és számos ásványi anyagot...

bővebben

Füstölt kolbász

A füstölt kolbász egy húskészítmény, amelyet általában sertés- vagy marhahúsból készítenek. A húst fűszerekkel és sóval keverik össze, majd...

bővebben

Garnélarák

A garnélarák (Penaeus vannamei) egy tengeri rákfajta, amelyet általában akváriumban tenyésztenek. A garnélarák magas fehérjetartalmú és alacsony...

bővebben
Fedezz fel még több cikket!

EGÉSZSÉG

Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness

 

EDZÉS

Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés

 

ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS

Diéta és fogyás, vitaminok