Borjúlábszár

2023. március 21.

A borjúlábszár a borjú lábának alsó része, amelyet általában lassú tűzön főznek, hogy puhává és ízletessé váljon. A borjúlábszár magas fehérjetartalmú és alacsony zsírtartalmú élelmiszer, amely számos fontos tápanyagot tartalmaz, például vasat és cinket.

Borjúlábszár kalória táblázat

Kalória és tápérték adatok

  • Energia: 94 kcal
  • Fehérje: 19.8 g
  • Zsír: 1.6 g
    • Telített: 0.6 g
    • Egyszeresen telítetlen: 0.8 g
    • Többszörösen telítetlen: 0.1 g
  • Szénhidrát: 0.0 g
    • Cukor: 0 g
  • Rost: 0.0 g
  • Nátrium: 109 mg
  • Koleszterin: 62 mg
  • Glikémiás Index: 0

Ételek, amiben van Borjúlábszár

1. Borjúlábszárból készült raguleves
2. Sült borjúlábszár rozmaringos burgonyával
3. Borjúlábszárból készült pörkölt savanyú káposztával
4. Borjúlábszárból készült ragu tésztával
5. Borjúlábszárból készült tokány zöldséges rizzsel

Ajánló

Olívaolaj

Az olívaolaj az olíva (Olea europaea) gyümölcséből kinyert növényi olaj, amelyet főként étkezési célokra használnak. Olívaolaj kalória táblázat...

bővebben

Olívabogyó (konzerv)

Az olívabogyó (Olea europaea) egy olyan gyümölcs, amelyet általában konzervként kínálnak. Gazdag egészséges zsírsavakban és antioxidánsokban,...

bővebben

Olasz kenyér

Az olasz kenyér (pane italiano) hagyományosan keményítőben gazdag, ropogós héjú, puha belsejű kenyér, amelyet olívaolajjal és fokhagymával is...

bővebben