Borjúlapocka

2023. március 21.

A borjúlapocka a borjú vállának a része, amely húsos és rostos szövetekből áll. A borjúlapocka kiválóan alkalmas lassú főzésre, például pörkölt vagy ragu készítéséhez. A hús magas fehérjetartalmú és tápláló.

Borjúlapocka kalória táblázat

Kalória és tápérték adatok

  • Energia: 110 kcal
  • Fehérje: 19.6 g
  • Zsír: 2.9 g
    • Telített: 1.1 g
    • Egyszeresen telítetlen: 1.4 g
    • Többszörösen telítetlen: 0.2 g
  • Szénhidrát: 0.0 g
    • Cukor: 0 g
  • Rost: 0.0 g
  • Nátrium: 92 mg
  • Koleszterin: 60 mg
  • Glikémiás Index: 0

Ételek, amiben van Borjúlapocka

1. Borjúlapockából készült raguleves
2. Borjúlapockából készült pörkölt
3. Borjúlapockából készült szelet steak
4. Borjúlapockából készült tokány
5. Borjúlapockából készült roston sült hús

Ajánló