Borjúlapocka

2023. március 21.

A borjúlapocka a borjú vállának a része, amely húsos és rostos szövetekből áll. A borjúlapocka kiválóan alkalmas lassú főzésre, például pörkölt vagy ragu készítéséhez. A hús magas fehérjetartalmú és tápláló.

Borjúlapocka kalória táblázat

Kalória és tápérték adatok

  • Energia: 110 kcal
  • Fehérje: 19.6 g
  • Zsír: 2.9 g
    • Telített: 1.1 g
    • Egyszeresen telítetlen: 1.4 g
    • Többszörösen telítetlen: 0.2 g
  • Szénhidrát: 0.0 g
    • Cukor: 0 g
  • Rost: 0.0 g
  • Nátrium: 92 mg
  • Koleszterin: 60 mg
  • Glikémiás Index: 0

Ételek, amiben van Borjúlapocka

1. Borjúlapockából készült raguleves
2. Borjúlapockából készült pörkölt
3. Borjúlapockából készült szelet steak
4. Borjúlapockából készült tokány
5. Borjúlapockából készült roston sült hús

Ajánló

Olívaolaj

Az olívaolaj az olíva (Olea europaea) gyümölcséből kinyert növényi olaj, amelyet főként étkezési célokra használnak. Olívaolaj kalória táblázat...

bővebben

Olívabogyó (konzerv)

Az olívabogyó (Olea europaea) egy olyan gyümölcs, amelyet általában konzervként kínálnak. Gazdag egészséges zsírsavakban és antioxidánsokban,...

bővebben

Olasz kenyér

Az olasz kenyér (pane italiano) hagyományosan keményítőben gazdag, ropogós héjú, puha belsejű kenyér, amelyet olívaolajjal és fokhagymával is...

bővebben