Kalória táblázat

Mák

A mák (Papaver somniferum) egy évelő növény, amelynek magjai élelmiszerként és gyógyszerként is használatosak. A mák magjai gazdagok fehérjében,...

bővebben

Makadámiadió

A makadámiadió (Macadamia integrifolia) egy trópusi fa, amelynek kemény héjú, ízletes magjai vannak. A makadámiadió gazdag egészséges zsírsavakban...

bővebben

Makrahal

A makrahal (Makaira nigricans) egy nagy ragadozó hal, amely a kardhalak családjába tartozik. A makrahal húsának magas fehérjetartalma és alacsony...

bővebben

Makréla

A makréla (Scomber scombrus) egy tengeri halfaj, amelynek húsát általában füstölik vagy konzerválják. A makréla gazdag omega-3 zsírsavakban és...

bővebben

Malátaszirup

A malátaszirup egy édesítőszer, amelyet maláta (általában árpából) hidrolizálásával állítanak elő. Gyakran használják édességek, pékáruk és sörök...

bővebben

Málna dzsem

A málna dzsem egy édes, gyümölcsös lekvár, amelyet általában málnából készítenek. A málna dzsem nagyon finom és sokféle ételhez és italhoz...

bővebben

Málna

A málna (Rubus idaeus) egy évelő cserje, amelynek édes, vörös vagy sárga bogyói vannak. A málna gazdag antioxidánsokban és rostokban, és számos...

bővebben

Lime

A lime (Citrus aurantifolia) egy kis, zöld citrusgyümölcs, amelyet általában fűszerként vagy ízesítőként használnak. Gazdag C-vitaminban és más...

bővebben

Mályvacukor

A mályvacukor egy édesítőszer, amelyet a mályvacukor növényének gyökereiből nyernek ki. Általában édességek, például cukorkák és desszertek...

bővebben
Fedezz fel még több cikket!

EGÉSZSÉG

Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness

 

EDZÉS

Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés

 

ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS

Diéta és fogyás, vitaminok