Főzőkolbász

2023. március 21.

A főzőkolbász egy húskészítmény, amelyet általában sertés- vagy marhahúsból készítenek, és fűszerekkel ízesítenek. Általában füstölik vagy pácolják, majd főzik vagy sütik. A főzőkolbász sokféle ételhez felhasználható, például levesekhez, tésztaételekhez vagy szendvicsekhez.

Főzőkolbász kalória táblázat

Kalória és tápérték adatok

  • Energia: 301 kcal
  • Fehérje: 14.8 g
  • Zsír: 27.3 g
    • Telített: 10.7 g
    • Egyszeresen telítetlen: 0 g
    • Többszörösen telítetlen: 0 g
  • Szénhidrát: 2.0 g
    • Cukor: 1.9 g
  • Rost: 0.0 g
  • Nátrium: 1040 mg
  • Koleszterin: 0 mg
  • Glikémiás Index: 0

Ételek, amiben van Főzőkolbász

1. Bableves főzőkolbásszal
2. Rakott krumpli főzőkolbásszal
3. Főzőkolbászos spagetti
4. Főzőkolbászos tojásrántotta
5. Főzőkolbászos babgulyás

Ajánló

Olívaolaj

Az olívaolaj az olíva (Olea europaea) gyümölcséből kinyert növényi olaj, amelyet főként étkezési célokra használnak. Olívaolaj kalória táblázat...

bővebben

Olívabogyó (konzerv)

Az olívabogyó (Olea europaea) egy olyan gyümölcs, amelyet általában konzervként kínálnak. Gazdag egészséges zsírsavakban és antioxidánsokban,...

bővebben

Olasz kenyér

Az olasz kenyér (pane italiano) hagyományosan keményítőben gazdag, ropogós héjú, puha belsejű kenyér, amelyet olívaolajjal és fokhagymával is...

bővebben