Füstölt kolbász

2023. március 21.

A füstölt kolbász egy húskészítmény, amelyet általában sertés- vagy marhahúsból készítenek. A húst fűszerekkel és sóval keverik össze, majd füstöléssel tartósítják és ízesítik. A füstölt kolbász sokféle ételhez felhasználható, például szendvicsekhez, pizzákhoz vagy salátákhoz.

Füstölt kolbász kalória táblázat

Kalória és tápérték adatok

  • Energia: 316 kcal
  • Fehérje: 28.3 g
  • Zsír: 22.4 g
    • Telített: 9 g
    • Egyszeresen telítetlen: 0 g
    • Többszörösen telítetlen: 0 g
  • Szénhidrát: 0.2 g
    • Cukor: 0 g
  • Rost: 0.0 g
  • Nátrium: 1040 mg
  • Koleszterin: 0 mg
  • Glikémiás Index: 0

Ételek, amiben van Füstölt kolbász

1. Babgulyás füstölt kolbásszal
2. Füstölt kolbászos rakott krumpli
3. Füstölt kolbászos székelykáposzta
4. Füstölt kolbászos lecsó
5. Füstölt kolbászos babfőzelék

Ajánló

Okra

Az okra vagy bámia (Abelmoschus esculentus) a mályvafélék családjába tartozó zárvatermő növény. Ehető zöld magtokjai vannak. Okra kalória táblázat...

bővebben

Neufchatel sajt

A Neufchatel sajt egy francia eredetű, puha sajt, amelyet tehéntejből készítenek. Általában krémes, enyhén savanykás ízű, és kiválóan alkalmas...

bővebben

Oposszumhús

Az oposszumhús az oposszum nevű erszényes állat húsa. Az oposszumhús fogyasztása népszerű az Egyesült Államok déli részén, de más országokban is...

bővebben