Füstölt kolbász

2023. március 21.

A füstölt kolbász egy húskészítmény, amelyet általában sertés- vagy marhahúsból készítenek. A húst fűszerekkel és sóval keverik össze, majd füstöléssel tartósítják és ízesítik. A füstölt kolbász sokféle ételhez felhasználható, például szendvicsekhez, pizzákhoz vagy salátákhoz.

Füstölt kolbász kalória táblázat

Kalória és tápérték adatok

  • Energia: 316 kcal
  • Fehérje: 28.3 g
  • Zsír: 22.4 g
    • Telített: 9 g
    • Egyszeresen telítetlen: 0 g
    • Többszörösen telítetlen: 0 g
  • Szénhidrát: 0.2 g
    • Cukor: 0 g
  • Rost: 0.0 g
  • Nátrium: 1040 mg
  • Koleszterin: 0 mg
  • Glikémiás Index: 0

Ételek, amiben van Füstölt kolbász

1. Babgulyás füstölt kolbásszal
2. Füstölt kolbászos rakott krumpli
3. Füstölt kolbászos székelykáposzta
4. Füstölt kolbászos lecsó
5. Füstölt kolbászos babfőzelék

Ajánló

Olívaolaj

Az olívaolaj az olíva (Olea europaea) gyümölcséből kinyert növényi olaj, amelyet főként étkezési célokra használnak. Olívaolaj kalória táblázat...

bővebben

Olívabogyó (konzerv)

Az olívabogyó (Olea europaea) egy olyan gyümölcs, amelyet általában konzervként kínálnak. Gazdag egészséges zsírsavakban és antioxidánsokban,...

bővebben

Olasz kenyér

Az olasz kenyér (pane italiano) hagyományosan keményítőben gazdag, ropogós héjú, puha belsejű kenyér, amelyet olívaolajjal és fokhagymával is...

bővebben