A vaníliakivonat a vanília (Vanilla planifolia) növényből kinyert természetes ízesítőanyag, amelyet édességek, sütemények és desszertek ízesítésére...
Tokhal
A tokhal (Oncorhynchus mykiss) egy édesvízi halfaj, amely a lazacfélék családjába tartozik. A tokhal húsának színe rózsaszín, és gazdag omega-3...
Vajhal
A vajhal (Salmo trutta) egy édesvízi halfaj, amelynek húsát gyakran fogyasztják. A vajhal gazdag omega-3 zsírsavakban és fehérjében, és egészséges...
Tőkehal
A tőkehal (Gadus morhua) egy tengeri hal, amelyet széles körben fogyasztanak az egész világon. A tőkehal gazdag fehérjében és omega-3 zsírsavakban,...
Vajdió
A vajdió (Juglans regia) egy nagy, lombhullató fa, amelynek termése a dió. A vajdió magas fehérjetartalmú, és számos egészségügyi előnnyel...
Tintahal
A tintahal (Teuthida) egy kopoltyús család, amelynek testét nyolc kar és két hosszú, vékony csáp alkotja. A tintahalak általában a tengerben élnek,...
Vadrizs (száraz)
A vadrizs (Zizania aquatica) egy évelő növény, amelynek magjai ehetőek. A vadrizs számos tápanyagban gazdag, például fehérjében, rostban és ásványi...
Vadrizs (főtt)
A vadrizs (Zizania aquatica) egy évelő növény, amelynek magjai főzve vagy párolva fogyaszthatók. A vadrizs magas fehérjetartalmú és gluténmentes...
Vaddisznókolbász
A vaddisznókolbász egy hagyományos húsétel, amelyet általában vaddisznóhúsból készítenek. A kolbász ízesítése változó lehet, de általában...
EGÉSZSÉG
Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness
EDZÉS
Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés
ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS
Diéta és fogyás, vitaminok