Kalória táblázat

Vaníliakivonat

A vaníliakivonat a vanília (Vanilla planifolia) növényből kinyert természetes ízesítőanyag, amelyet édességek, sütemények és desszertek ízesítésére...

bővebben

Tokhal

A tokhal (Oncorhynchus mykiss) egy édesvízi halfaj, amely a lazacfélék családjába tartozik. A tokhal húsának színe rózsaszín, és gazdag omega-3...

bővebben

Vajhal

A vajhal (Salmo trutta) egy édesvízi halfaj, amelynek húsát gyakran fogyasztják. A vajhal gazdag omega-3 zsírsavakban és fehérjében, és egészséges...

bővebben

Tőkehal

A tőkehal (Gadus morhua) egy tengeri hal, amelyet széles körben fogyasztanak az egész világon. A tőkehal gazdag fehérjében és omega-3 zsírsavakban,...

bővebben

Vajdió

A vajdió (Juglans regia) egy nagy, lombhullató fa, amelynek termése a dió. A vajdió magas fehérjetartalmú, és számos egészségügyi előnnyel...

bővebben

Tintahal

A tintahal (Teuthida) egy kopoltyús család, amelynek testét nyolc kar és két hosszú, vékony csáp alkotja. A tintahalak általában a tengerben élnek,...

bővebben

Vadrizs (száraz)

A vadrizs (Zizania aquatica) egy évelő növény, amelynek magjai ehetőek. A vadrizs számos tápanyagban gazdag, például fehérjében, rostban és ásványi...

bővebben

Vadrizs (főtt)

A vadrizs (Zizania aquatica) egy évelő növény, amelynek magjai főzve vagy párolva fogyaszthatók. A vadrizs magas fehérjetartalmú és gluténmentes...

bővebben

Vaddisznókolbász

A vaddisznókolbász egy hagyományos húsétel, amelyet általában vaddisznóhúsból készítenek. A kolbász ízesítése változó lehet, de általában...

bővebben
Fedezz fel még több cikket!

EGÉSZSÉG

Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness

 

EDZÉS

Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés

 

ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS

Diéta és fogyás, vitaminok