Kalória táblázat

Szardínia (konzerv, olajos)

A szardínia (Sardina pilchardus) egy kis halfaj, amelyet általában konzerv formájában fogyasztanak. Az olajos szardína gazdag omega-3 zsírsavakban...

bővebben

Szárazkolbász

A szárazkolbász egy hosszan érlelt, szárított kolbászfajta, amelyet általában sertéshúsból készítenek. A szárazkolbász gazdag fehérjeforrás és...

bővebben

Szamóca

A szamóca (Fragaria) egy évelő növény, amelynek piros, édes gyümölcse van. A szamóca gazdag C-vitaminban és antioxidánsokban, és számos egészségügyi...

bővebben

Szafaládé

A szafaládé egy saláta, amelynek alapja a jégsaláta, és hozzáadnak paradicsomot, uborkát, hagymát és más zöldségeket. Általában öntetként...

bővebben

Sütőrum

A sütőrum egy olyan fűszeres ital, amelyet általában karácsonykor fogyasztanak. Általában rumot, fűszereket és cukrot tartalmaz, és melegítve...

bővebben

Szegfűszeg (őrölt)

A szegfűszeg (Syzygium aromaticum) egy fűszer, amelyet a szegfűfa rügyeiből nyernek. Erős, fűszeres íze van, és gyakran használják süteményekben,...

bővebben

Sütőpor

A sütőpor egy olyan por, amelyet a sütés során használnak a tészta vagy a sütemények megemeléséhez. Általában tartalmaz nátrium-bikarbonátot,...

bővebben

Sütnivaló kolbász

A sütnivaló kolbász egy húskészítmény, amelyet általában sertéshúsból készítenek. Fűszerekkel és egyéb ízesítőkkel ízesítik, majd hosszabb-rövidebb...

bővebben

Szegfűbors

A szegfűbors (Syzygium aromaticum) egy fűszer, amelyet a szegfűfa rügyeiből nyernek. Erős, fűszeres íze van, és gyakran használják sütemények,...

bővebben
Fedezz fel még több cikket!

EGÉSZSÉG

Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness

 

EDZÉS

Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés

 

ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS

Diéta és fogyás, vitaminok