A szardínia (Sardina pilchardus) egy kis halfaj, amelyet általában konzerv formájában fogyasztanak. Az olajos szardína gazdag omega-3 zsírsavakban...
Szárazkolbász
A szárazkolbász egy hosszan érlelt, szárított kolbászfajta, amelyet általában sertéshúsból készítenek. A szárazkolbász gazdag fehérjeforrás és...
Szamóca
A szamóca (Fragaria) egy évelő növény, amelynek piros, édes gyümölcse van. A szamóca gazdag C-vitaminban és antioxidánsokban, és számos egészségügyi...
Szafaládé
A szafaládé egy saláta, amelynek alapja a jégsaláta, és hozzáadnak paradicsomot, uborkát, hagymát és más zöldségeket. Általában öntetként...
Sütőrum
A sütőrum egy olyan fűszeres ital, amelyet általában karácsonykor fogyasztanak. Általában rumot, fűszereket és cukrot tartalmaz, és melegítve...
Szegfűszeg (őrölt)
A szegfűszeg (Syzygium aromaticum) egy fűszer, amelyet a szegfűfa rügyeiből nyernek. Erős, fűszeres íze van, és gyakran használják süteményekben,...
Sütőpor
A sütőpor egy olyan por, amelyet a sütés során használnak a tészta vagy a sütemények megemeléséhez. Általában tartalmaz nátrium-bikarbonátot,...
Sütnivaló kolbász
A sütnivaló kolbász egy húskészítmény, amelyet általában sertéshúsból készítenek. Fűszerekkel és egyéb ízesítőkkel ízesítik, majd hosszabb-rövidebb...
Szegfűbors
A szegfűbors (Syzygium aromaticum) egy fűszer, amelyet a szegfűfa rügyeiből nyernek. Erős, fűszeres íze van, és gyakran használják sütemények,...
EGÉSZSÉG
Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness
EDZÉS
Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés
ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS
Diéta és fogyás, vitaminok