A narancs (Citrus sinensis) egy citrusfajta, amelynek édes, lédús gyümölcse van. A narancs gazdag C-vitaminban és más antioxidánsokban, amelyek...
Narancs dzsem
A narancs dzsem egy édes, gyümölcsös ízű lekvár, amelyet általában narancsból készítenek. A dzsem készítése során a narancsot feldarabolják, majd...
Napraforgómag
A napraforgómag (Helianthus annuus) a napraforgó növényének a magja. Gazdag forrása az egészséges zsíroknak, fehérjének, rostoknak és vitaminoknak,...
Őszibarack dzsem
Az őszibarack dzsem egy édes, gyümölcsös lekvár, amelyet az őszibarack (Prunus persica) gyümölcséből készítenek. Az őszibarack gazdag vitaminokban...
Nápolyi
Nápolyi (olaszul Napoli) egy város Dél-Olaszországban, a Campania régióban. Híres a pizza, a tengerpart és a történelmi látnivalók, mint például a...
Oriás rombuszhal
Az óriás rombuszhal (Rhomboplites aurorubens) egy nagy testű, tengeri hal, amely a rombuszhalak családjába tartozik. A hal húsa finom és ízletes, és...
Nagy maréna
A nagy maréna (Sander lucioperca) egy édesvízi halfaj, amely Európában és Ázsiában honos. Nagy testű ragadozó hal, amelynek húsa finom és tápláló. A...
Őszibaracklé
Az őszibaracklé (Prunus persica) egy gyümölcslé, amelyet az őszibarackból préselnek ki. Az őszibarack magas C-vitamin- és rosttartalmának...
Nádcukor
A nádcukor (sucrose) egy diszacharid, amelyet a cukornád és a cukorbetegség szirupjából nyernek ki. A nádcukor széles körben használatos...
EGÉSZSÉG
Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness
EDZÉS
Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés
ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS
Diéta és fogyás, vitaminok