Kalória táblázat

Narancs

A narancs (Citrus sinensis) egy citrusfajta, amelynek édes, lédús gyümölcse van. A narancs gazdag C-vitaminban és más antioxidánsokban, amelyek...

bővebben

Narancs dzsem

A narancs dzsem egy édes, gyümölcsös ízű lekvár, amelyet általában narancsból készítenek. A dzsem készítése során a narancsot feldarabolják, majd...

bővebben

Napraforgómag

A napraforgómag (Helianthus annuus) a napraforgó növényének a magja. Gazdag forrása az egészséges zsíroknak, fehérjének, rostoknak és vitaminoknak,...

bővebben

Őszibarack dzsem

Az őszibarack dzsem egy édes, gyümölcsös lekvár, amelyet az őszibarack (Prunus persica) gyümölcséből készítenek. Az őszibarack gazdag vitaminokban...

bővebben

Nápolyi

Nápolyi (olaszul Napoli) egy város Dél-Olaszországban, a Campania régióban. Híres a pizza, a tengerpart és a történelmi látnivalók, mint például a...

bővebben

Oriás rombuszhal

Az óriás rombuszhal (Rhomboplites aurorubens) egy nagy testű, tengeri hal, amely a rombuszhalak családjába tartozik. A hal húsa finom és ízletes, és...

bővebben

Nagy maréna

A nagy maréna (Sander lucioperca) egy édesvízi halfaj, amely Európában és Ázsiában honos. Nagy testű ragadozó hal, amelynek húsa finom és tápláló. A...

bővebben

Őszibaracklé

Az őszibaracklé (Prunus persica) egy gyümölcslé, amelyet az őszibarackból préselnek ki. Az őszibarack magas C-vitamin- és rosttartalmának...

bővebben

Nádcukor

A nádcukor (sucrose) egy diszacharid, amelyet a cukornád és a cukorbetegség szirupjából nyernek ki. A nádcukor széles körben használatos...

bővebben
Fedezz fel még több cikket!

EGÉSZSÉG

Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness

 

EDZÉS

Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés

 

ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS

Diéta és fogyás, vitaminok