Az óriás rombuszhal (Rhomboplites aurorubens) egy nagy testű, tengeri hal, amely a rombuszhalak családjába tartozik. A hal húsa finom és ízletes, és...
Nagy maréna
A nagy maréna (Sander lucioperca) egy édesvízi halfaj, amely Európában és Ázsiában honos. Nagy testű ragadozó hal, amelynek húsa finom és tápláló. A...
Őszibaracklé
Az őszibaracklé (Prunus persica) egy gyümölcslé, amelyet az őszibarackból préselnek ki. Az őszibarack magas C-vitamin- és rosttartalmának...
Nádcukor
A nádcukor (sucrose) egy diszacharid, amelyet a cukornád és a cukorbetegség szirupjából nyernek ki. A nádcukor széles körben használatos...
Óriás laposhal
Az óriás laposhal (Mola mola) a legnagyobb csontos hal a világon, amely akár 3 méter hosszú és 2 tonnát is nyomhat. A halak között a legnagyobb...
Müzli
A müzli egy keverék, amely általában gabonapelyhekből, magvakból, aszalt gyümölcsökből és egyéb összetevőkből áll. Általában reggelire fogyasztják,...
Ördöghal
Az ördöghal (Lophius piscatorius) egy tengeri hal, amelynek nagy feje és szájának különleges szerkezete van. A halat általában a mélytengeri...
Oregánó (szárított)
Az oregánó (Origanum vulgare) egy aromás, szárított fűszer, amelyet gyakran használnak az olasz és a mediterrán konyhában. Az oregánó számos...
Olasz felvágott
Az olasz felvágottak számos különböző húsból készülhetnek, például sonkából, szalámiból vagy kolbászból. Az olasz felvágottak hagyományosan fontos...
EGÉSZSÉG
Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness
EDZÉS
Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés
ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS
Diéta és fogyás, vitaminok