Kalória táblázat

Bambuszrügy (konzerv)

A bambuszrügy (Bambusa vulgaris) a bambuszfélék családjába tartozó növény. A fiatal rügyeket fogyasztják, amelyeket először meg kell főzni vagy...

bővebben

Mangó

A mangó (Mangifera indica) egy trópusi gyümölcsfa, amelynek édes, lédús gyümölcse van. A mangó gazdag A-vitaminban és C-vitaminban, valamint...

bővebben

Bambuszrügy

A bambuszrügy a bambusz (Bambusoideae) növény csírája, amelyet általában ázsiai konyhákban használnak. A bambuszrügy gazdag tápanyagokban, például...

bővebben

Mandulaliszt

A mandulaliszt az apróra őrölt mandulából készült liszt, amely gluténmentes alternatívája a hagyományos búzalisztnek. Magas fehérje- és...

bővebben

Barackmagolaj

A barackmagolaj (Prunus armeniaca) hidegen sajtolt olaj, amelyet a barackmagból nyernek ki. Gazdag E-vitaminban és esszenciális zsírsavakban,...

bővebben

Abonett

Az abonett (Spondias mombin) egy trópusi gyümölcsfa, amelynek sárga vagy piros gyümölcse van, amely édes és savanykás ízű. Az abonett gazdag...

bővebben

Barbecue szósz

A barbecue szósz egy olyan ízesítőszósz, amelyet általában húsokhoz használnak grillezés vagy sütés során. A szósz általában paradicsom alapú, és...

bővebben

Antilophús

Az antilophús (Antilope cervicapra) egy közepes méretű antilopfaj, amely Afrikában és Ázsiában honos. A hímeknek hosszú, spirális szarvai vannak,...

bővebben

Articsóka

Az articsóka (Cynara cardunculus var. scolymus) egy nagy, tüskés, zöld növény, amelynek ehető bimbói vannak. Az articsóka gazdag rostokban,...

bővebben
Fedezz fel még több cikket!

EGÉSZSÉG

Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness

 

EDZÉS

Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés

 

ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS

Diéta és fogyás, vitaminok