A bambuszrügy (Bambusa vulgaris) a bambuszfélék családjába tartozó növény. A fiatal rügyeket fogyasztják, amelyeket először meg kell főzni vagy...
Mangó
A mangó (Mangifera indica) egy trópusi gyümölcsfa, amelynek édes, lédús gyümölcse van. A mangó gazdag A-vitaminban és C-vitaminban, valamint...
Bambuszrügy
A bambuszrügy a bambusz (Bambusoideae) növény csírája, amelyet általában ázsiai konyhákban használnak. A bambuszrügy gazdag tápanyagokban, például...
Mandulaliszt
A mandulaliszt az apróra őrölt mandulából készült liszt, amely gluténmentes alternatívája a hagyományos búzalisztnek. Magas fehérje- és...
Barackmagolaj
A barackmagolaj (Prunus armeniaca) hidegen sajtolt olaj, amelyet a barackmagból nyernek ki. Gazdag E-vitaminban és esszenciális zsírsavakban,...
Abonett
Az abonett (Spondias mombin) egy trópusi gyümölcsfa, amelynek sárga vagy piros gyümölcse van, amely édes és savanykás ízű. Az abonett gazdag...
Barbecue szósz
A barbecue szósz egy olyan ízesítőszósz, amelyet általában húsokhoz használnak grillezés vagy sütés során. A szósz általában paradicsom alapú, és...
Antilophús
Az antilophús (Antilope cervicapra) egy közepes méretű antilopfaj, amely Afrikában és Ázsiában honos. A hímeknek hosszú, spirális szarvai vannak,...
Articsóka
Az articsóka (Cynara cardunculus var. scolymus) egy nagy, tüskés, zöld növény, amelynek ehető bimbói vannak. Az articsóka gazdag rostokban,...
EGÉSZSÉG
Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness
EDZÉS
Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés
ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS
Diéta és fogyás, vitaminok