A búzacsírás kenyér olyan kenyér, amelynek a tésztájába búzacsírát kevernek. A búzacsíra a búzaszem csírázó része, és magas tápértékkel rendelkezik,...
Bivalyhús
A bivalyhús (Bos taurus) a marhafélék családjába tartozó állat húsából származik. A bivalyok húsa általában vörösesbarna színű és erőteljes ízű, és...
Búzakorpás kenyér
A búzakorpás kenyér olyan kenyér, amelynek a búzaliszt mellett búzakorpát is hozzáadnak a tésztájához. A búzakorpa magas rosttartalmának...
Bivalytej
A bivalytej (más néven bivalytej) egy tejtermék, amelyet a bivalyok teje alapján készítenek. A bivalytej magasabb zsír- és fehérjetartalmú, mint a...
Bölényhús
A bölényhús a bölény (Bison bison) testrészeiből származó hús, amelyet általában sütve vagy főzve fogyasztanak. A bölényhús magas fehérje- és...
Bab (száraz)
A bab (Phaseolus vulgaris) egy száraz hüvelyes növény, amelynek magjai széles körben használatosak az étkezésben. A bab magas fehérje- és...
Alföldi kenyér
Az alföldi kenyér hagyományos magyar kenyér, amelyet a Kárpát-medence alföldi területein készítenek. Általában rozs- és búzalisztből készül, és...
Adzuki bab (főtt)
Az adzuki bab (Vigna angularis) egy hüvelyes növény, amelynek apró, vörös színű babjai vannak. Főzve vagy párolva fogyasztják, és gazdag fehérjében,...
Aludttej
Az aludttej egy olyan tej, amelyet általában mandulából vagy kesudióból készítenek. Ez a tej alternatívája lehet a hagyományos tejnek azok számára,...
EGÉSZSÉG
Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness
EDZÉS
Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés
ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS
Diéta és fogyás, vitaminok