A lóbab (Vicia faba) egy hüvelyes növény, amelynek magjai ehetőek. A lóbab gazdag fehérjében, rostban és vitaminokban, és fontos élelmiszerforrás a...
Lencse (száraz)
A lencse (Lens culinaris) egy szárazbabfajta, amelyet széles körben használnak étkezési célokra. Magas fehérje- és rosttartalmának köszönhetően a...
Lóhús
A lóhús az egyik legelterjedtebb húsfajta a világon, amelyet a ló testéből nyernek. A lóhús magas fehérje- és vasforrás, de az egészségre gyakorolt...
Lenmagolaj
A lenmagolaj (Linum usitatissimum) hidegen sajtolt növényi olaj, amelyet a lenmagból nyernek. Gazdag omega-3 zsírsavakban és antioxidánsokban, és...
Magos kenyér
A magos kenyér olyan kenyér, amelynek tésztájába magvakat, például napraforgómagot, lenmagot, szezámmagot vagy tökmagot kevernek. Ezek a magvak...
Lenmagos barnakenyér
A lenmagos barnakenyér egy olyan kenyér, amelynek a tésztájába lenmagot is kevernek. A lenmag gazdag omega-3 zsírsavakban és rostokban, így...
Magvas barnakenyér
A magvas barnakenyér egy olyan kenyér, amelynek tésztájába magvakat (például lenmagot, napraforgómagot, tökmagot stb.) kevernek. A barna lisztből...
Leveles kel
A leveles kel (Brassica oleracea var. acephala) egy zöldségféle, amelynek levelei vastagak és hullámosak. Gazdag C-vitaminban és kalciumban, és...
Leveles tészta (fagyasztott)
A leveles tészta (fagyasztott) egy előre elkészített tészta, amelyet fagyasztva tartanak. Általában leveles tésztából készül, és különböző ételekhez...
EGÉSZSÉG
Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness
EDZÉS
Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés
ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS
Diéta és fogyás, vitaminok