Kalória táblázat

Lóbab

A lóbab (Vicia faba) egy hüvelyes növény, amelynek magjai ehetőek. A lóbab gazdag fehérjében, rostban és vitaminokban, és fontos élelmiszerforrás a...

bővebben

Lencse (száraz)

A lencse (Lens culinaris) egy szárazbabfajta, amelyet széles körben használnak étkezési célokra. Magas fehérje- és rosttartalmának köszönhetően a...

bővebben

Lóhús

A lóhús az egyik legelterjedtebb húsfajta a világon, amelyet a ló testéből nyernek. A lóhús magas fehérje- és vasforrás, de az egészségre gyakorolt...

bővebben

Lenmagolaj

A lenmagolaj (Linum usitatissimum) hidegen sajtolt növényi olaj, amelyet a lenmagból nyernek. Gazdag omega-3 zsírsavakban és antioxidánsokban, és...

bővebben

Magos kenyér

A magos kenyér olyan kenyér, amelynek tésztájába magvakat, például napraforgómagot, lenmagot, szezámmagot vagy tökmagot kevernek. Ezek a magvak...

bővebben

Lenmagos barnakenyér

A lenmagos barnakenyér egy olyan kenyér, amelynek a tésztájába lenmagot is kevernek. A lenmag gazdag omega-3 zsírsavakban és rostokban, így...

bővebben

Magvas barnakenyér

A magvas barnakenyér egy olyan kenyér, amelynek tésztájába magvakat (például lenmagot, napraforgómagot, tökmagot stb.) kevernek. A barna lisztből...

bővebben

Leveles kel

A leveles kel (Brassica oleracea var. acephala) egy zöldségféle, amelynek levelei vastagak és hullámosak. Gazdag C-vitaminban és kalciumban, és...

bővebben

Leveles tészta (fagyasztott)

A leveles tészta (fagyasztott) egy előre elkészített tészta, amelyet fagyasztva tartanak. Általában leveles tésztából készül, és különböző ételekhez...

bővebben
Fedezz fel még több cikket!

EGÉSZSÉG

Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness

 

EDZÉS

Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés

 

ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS

Diéta és fogyás, vitaminok