A tejszínhab egy tejtermék, amelyet a tejből kivont zsír és a tejsavó keverékéből készítenek. Általában desszertekhez vagy kávéhoz használják, és a...
Teljes kiőrlésű tészta (főtt)
A teljes kiőrlésű tészta olyan tészta, amelyet a teljes gabonaszem, beleértve a héjat és a csírát is tartalmaz. Ez a tészta magasabb rosttartalommal...
Tejpor (sovány)
A tejpor (sovány) az állati tej kiszáradt formája, amelyet a víztartalom eltávolítása után kapnak. A sovány tejpor alacsony zsírtartalmú, magas...
Tejpor (zsíros)
A tejpor (zsíros) az állati tej kiszáradt formája, amelynek zsírtartalma magasabb, mint a zsírszegény tejporé. A tejpor sokoldalúan felhasználható,...
Tejföl (20%-os)
A tejföl egy tejtermék, amelyet tejszín és savanyító baktériumok keverékéből készítenek. Általában 20%-os zsírtartalommal rendelkezik, és széles...
Tejföl (12%-os)
A tejföl egy tejtermék, amelyet a tejszín savanyításával állítanak elő. Általában 12%-os zsírtartalommal rendelkezik, és széles körben használják a...
Tehéntúró (sovány)
A tehéntúró egy alacsony zsírtartalmú sajtfajta, amelyet tehéntejből készítenek. A túró magas fehérjetartalmú és alacsony zsírtartalmú, így ideális...
Tehéntúró (félzsíros)
A tehéntúró egy tejtermék, amelyet a tehéntej savanyításával és szűrésével állítanak elő. Félzsíros változata kevesebb zsírt tartalmaz, mint a...
Tehéntej (3,6%-os)
A tehéntej (3,6%-os) a tehén emlőmirigyeiből származó tej, amelynek zsírtartalma 3,6%. A tehéntej számos tápanyagot tartalmaz, például fehérjét,...
EGÉSZSÉG
Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness
EDZÉS
Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés
ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS
Diéta és fogyás, vitaminok