A szójás kenyér olyan kenyér, amelynek egy része szójabablisztből készül. A szójaliszt magas fehérjetartalmú és gluténmentes alternatíva lehet a...
Szójás fasírtpor
A szójás fasírtpor egy vegetáriánus alternatíva a húsos ételekhez. A szójababokból készül, és magas fehérjetartalmú, ízletes és egészséges...
Szójapehely
A szójapehely a szójabab (Glycine max) magjának aprított, szárított és pörkölt formája. Magas fehérje- és rosttartalmának köszönhetően népszerű...
Tehénborsó (főtt)
A tehénborsó (Vigna unguiculata) egy hüvelyes növény, amelynek főtt formája gyakran használatos a konyhában. Gazdag fehérjében, rostban és ásványi...
Szójapárizsi
A szójapárizsi egy vegetáriánus alternatíva a húsra, amely szójababból készül. Magas fehérjetartalmú és alacsony zsírtartalmú, így ideális az...
Teljes kiőrlésű kenyér
A teljes kiőrlésű kenyér olyan kenyér, amelyet a teljes gabonaszemekből készítenek, beleértve a héjat és a csírát is. Ez a kenyér sokkal táplálóbb...
Tejszínhab
A tejszínhab egy tejtermék, amelyet a tejből kivont zsír és a tejsavó keverékéből készítenek. Általában desszertekhez vagy kávéhoz használják, és a...
Teljes kiőrlésű tészta (főtt)
A teljes kiőrlésű tészta olyan tészta, amelyet a teljes gabonaszem, beleértve a héjat és a csírát is tartalmaz. Ez a tészta magasabb rosttartalommal...
Tejpor (sovány)
A tejpor (sovány) az állati tej kiszáradt formája, amelyet a víztartalom eltávolítása után kapnak. A sovány tejpor alacsony zsírtartalmú, magas...
EGÉSZSÉG
Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness
EDZÉS
Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés
ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS
Diéta és fogyás, vitaminok