Kalória táblázat

Tarkabab (száraz)

A tarkabab (Phaseolus vulgaris) egy szárazbabfajta, amelynek színes, csíkos magjai vannak. A tarkabab gazdag fehérjében, rostban és ásványi...

bővebben

Tarkabab (konzerv)

A tarkabab (Phaseolus vulgaris) egy hüvelyes növény, amelynek termése a bab. A konzervált tarkabab kényelmes és egyszerű módja annak, hogy...

bővebben

Tarhonya (száraz)

A tarhonya egy hagyományos magyar tésztaféle, amelyet száraz tésztából készítenek. Általában levesekhez vagy főzelékekhez adják, és könnyen...

bővebben

Tarhonya (főtt)

A tarhonya egy hagyományos magyar tésztafajta, amelyet általában búzalisztből készítenek. Főtt formában fogyasztják, és gyakran használják levesek...

bővebben

Szőlőmagolaj

A szőlőmagolaj (Vitis vinifera) hidegen sajtolt olaj, amelyet a szőlőmagokból nyernek ki. Gazdag antioxidánsokban és egészséges zsírsavakban,...

bővebben

Tehéntúró (félzsíros)

A tehéntúró egy tejtermék, amelyet a tehéntej savanyításával és szűrésével állítanak elő. Félzsíros változata kevesebb zsírt tartalmaz, mint a...

bővebben

Tehéntej (3,6%-os)

A tehéntej (3,6%-os) a tehén emlőmirigyeiből származó tej, amelynek zsírtartalma 3,6%. A tehéntej számos tápanyagot tartalmaz, például fehérjét,...

bővebben

Tehéntej (3,5%-os)

A tehéntej (3,5%-os) a tehén emlőmirigyeiből származó tej, amelynek zsírtartalma általában 3,5% körül van. A tehéntej számos tápanyagot tartalmaz,...

bővebben

Tengerészbab (konzerv)

A tengerészbab (Phaseolus vulgaris) egy hüvelyes növény, amelynek termése konzerv formájában is elérhető. Gazdag fehérjében, rostban és ásványi...

bővebben
Fedezz fel még több cikket!

EGÉSZSÉG

Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness

 

EDZÉS

Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés

 

ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS

Diéta és fogyás, vitaminok