A tarkabab (Phaseolus vulgaris) egy szárazbabfajta, amelynek színes, csíkos magjai vannak. A tarkabab gazdag fehérjében, rostban és ásványi...
Tarkabab (konzerv)
A tarkabab (Phaseolus vulgaris) egy hüvelyes növény, amelynek termése a bab. A konzervált tarkabab kényelmes és egyszerű módja annak, hogy...
Tarhonya (száraz)
A tarhonya egy hagyományos magyar tésztaféle, amelyet száraz tésztából készítenek. Általában levesekhez vagy főzelékekhez adják, és könnyen...
Tarhonya (főtt)
A tarhonya egy hagyományos magyar tésztafajta, amelyet általában búzalisztből készítenek. Főtt formában fogyasztják, és gyakran használják levesek...
Szőlőmagolaj
A szőlőmagolaj (Vitis vinifera) hidegen sajtolt olaj, amelyet a szőlőmagokból nyernek ki. Gazdag antioxidánsokban és egészséges zsírsavakban,...
Tehéntúró (félzsíros)
A tehéntúró egy tejtermék, amelyet a tehéntej savanyításával és szűrésével állítanak elő. Félzsíros változata kevesebb zsírt tartalmaz, mint a...
Tehéntej (3,6%-os)
A tehéntej (3,6%-os) a tehén emlőmirigyeiből származó tej, amelynek zsírtartalma 3,6%. A tehéntej számos tápanyagot tartalmaz, például fehérjét,...
Tehéntej (3,5%-os)
A tehéntej (3,5%-os) a tehén emlőmirigyeiből származó tej, amelynek zsírtartalma általában 3,5% körül van. A tehéntej számos tápanyagot tartalmaz,...
Tengerészbab (konzerv)
A tengerészbab (Phaseolus vulgaris) egy hüvelyes növény, amelynek termése konzerv formájában is elérhető. Gazdag fehérjében, rostban és ásványi...
EGÉSZSÉG
Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness
EDZÉS
Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés
ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS
Diéta és fogyás, vitaminok