Kalória táblázat

Szójás kenyér

A szójás kenyér olyan kenyér, amelynek egy része szójabablisztből készül. A szójaliszt magas fehérjetartalmú és gluténmentes alternatíva lehet a...

bővebben

Szójás fasírtpor

A szójás fasírtpor egy vegetáriánus alternatíva a húsos ételekhez. A szójababokból készül, és magas fehérjetartalmú, ízletes és egészséges...

bővebben

Szójapehely

A szójapehely a szójabab (Glycine max) magjának aprított, szárított és pörkölt formája. Magas fehérje- és rosttartalmának köszönhetően népszerű...

bővebben

Tehénborsó (főtt)

A tehénborsó (Vigna unguiculata) egy hüvelyes növény, amelynek főtt formája gyakran használatos a konyhában. Gazdag fehérjében, rostban és ásványi...

bővebben

Szójapárizsi

A szójapárizsi egy vegetáriánus alternatíva a húsra, amely szójababból készül. Magas fehérjetartalmú és alacsony zsírtartalmú, így ideális az...

bővebben

Teljes kiőrlésű kenyér

A teljes kiőrlésű kenyér olyan kenyér, amelyet a teljes gabonaszemekből készítenek, beleértve a héjat és a csírát is. Ez a kenyér sokkal táplálóbb...

bővebben

Tejszínhab

A tejszínhab egy tejtermék, amelyet a tejből kivont zsír és a tejsavó keverékéből készítenek. Általában desszertekhez vagy kávéhoz használják, és a...

bővebben

Teljes kiőrlésű tészta (főtt)

A teljes kiőrlésű tészta olyan tészta, amelyet a teljes gabonaszem, beleértve a héjat és a csírát is tartalmaz. Ez a tészta magasabb rosttartalommal...

bővebben

Tejpor (sovány)

A tejpor (sovány) az állati tej kiszáradt formája, amelyet a víztartalom eltávolítása után kapnak. A sovány tejpor alacsony zsírtartalmú, magas...

bővebben
Fedezz fel még több cikket!

EGÉSZSÉG

Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness

 

EDZÉS

Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés

 

ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS

Diéta és fogyás, vitaminok