Kalória táblázat

Sárgabab (konzerv)

A sárgabab (Phaseolus vulgaris) egy hüvelyes növény, amelynek a termése a bab. A konzervált sárgabab kényelmes és egyszerű módja annak, hogy...

bővebben

Sárgabab (száraz)

A sárgabab (Phaseolus vulgaris) egy szárazbabfajta, amelynek magjai sárgás színűek. A sárgabab gazdag fehérjében, rostban és ásványi anyagokban,...

bővebben

Sárgabab (főtt)

A sárgabab (Phaseolus vulgaris) egy hüvelyes növény, amelynek főtt formája gyakran használatos ételekben, mint például a chili con carne vagy a...

bővebben

Sertésfarok

A sertésfarok a sertés (Sus scrofa domesticus) farokrészének húsos része. Gyakran használják levesek és pörköltök ízesítésére, valamint a konyhai...

bővebben

Sárgabab (fagyasztott)

A sárgabab (Phaseolus vulgaris) egy hüvelyes növény, amelynek fagyasztott formája kényelmes és egyszerűen elkészíthető. A sárgabab magas fehérje- és...

bővebben

Sertés hasaalja

A sertés hasaalja a sertés hasának alsó részén található hús. Gyakran használják sültek, pörköltek és egyéb húsételek készítéséhez. Magas fehérje-...

bővebben

Rukkola

A rukkola (Eruca sativa) egy fűszeres zöldség, amelyet általában salátákhoz használnak. Gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban, és számos...

bővebben

Sertésláb

A sertésláb a sertés hátsó lábának része, amelyet általában főzve vagy sült formában fogyasztanak. A sertésláb magas fehérje- és kollagéntartalmának...

bővebben

Rozskenyér

A rozskenyér egy olyan kenyér, amelyet rozslisztből készítenek. A rozskenyér magasabb rosttartalmú és lassabban emészthető, mint a fehér kenyér, így...

bővebben
Fedezz fel még több cikket!

EGÉSZSÉG

Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness

 

EDZÉS

Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés

 

ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS

Diéta és fogyás, vitaminok