Kalória táblázat

Sárgarépa

A sárgarépa (Daucus carota) egy gyökérzöldség, amelynek édes íze és narancssárga színe van. Magas A-vitamin tartalmának köszönhetően fontos szerepet...

bővebben

Sárgarépa (főtt)

A főtt sárgarépa (Daucus carota) egy gyökérzöldség, amely gazdag A-vitaminban és rostokban. Főzve vagy párolva fogyasztják, és számos egészségügyi...

bővebben

Sárgaborsó (száraz)

A sárgaborsó (Pisum sativum) egy szárazbabfajta, amelyet általában száraz formában értékesítenek. A sárgaborsó gazdag fehérjében, rostban és ásványi...

bővebben

Sárgaborsó (főtt)

A sárgaborsó (Pisum sativum) egy hüvelyes növény, amelynek főtt formája gyakran használatos ételekben, mint például a levesekben, salátákban és...

bővebben

Sárgabab (konzerv)

A sárgabab (Phaseolus vulgaris) egy hüvelyes növény, amelynek a termése a bab. A konzervált sárgabab kényelmes és egyszerű módja annak, hogy...

bővebben

Sárgabab (száraz)

A sárgabab (Phaseolus vulgaris) egy szárazbabfajta, amelynek magjai sárgás színűek. A sárgabab gazdag fehérjében, rostban és ásványi anyagokban,...

bővebben

Sárgabab (főtt)

A sárgabab (Phaseolus vulgaris) egy hüvelyes növény, amelynek főtt formája gyakran használatos ételekben, mint például a chili con carne vagy a...

bővebben

Sertésfarok

A sertésfarok a sertés (Sus scrofa domesticus) farokrészének húsos része. Gyakran használják levesek és pörköltök ízesítésére, valamint a konyhai...

bővebben

Sárgabab (fagyasztott)

A sárgabab (Phaseolus vulgaris) egy hüvelyes növény, amelynek fagyasztott formája kényelmes és egyszerűen elkészíthető. A sárgabab magas fehérje- és...

bővebben
Fedezz fel még több cikket!

EGÉSZSÉG

Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness

 

EDZÉS

Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés

 

ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS

Diéta és fogyás, vitaminok