A sárgabab (Phaseolus vulgaris) egy hüvelyes növény, amelynek a termése a bab. A konzervált sárgabab kényelmes és egyszerű módja annak, hogy...
Sárgabab (száraz)
A sárgabab (Phaseolus vulgaris) egy szárazbabfajta, amelynek magjai sárgás színűek. A sárgabab gazdag fehérjében, rostban és ásványi anyagokban,...
Sárgabab (főtt)
A sárgabab (Phaseolus vulgaris) egy hüvelyes növény, amelynek főtt formája gyakran használatos ételekben, mint például a chili con carne vagy a...
Sertésfarok
A sertésfarok a sertés (Sus scrofa domesticus) farokrészének húsos része. Gyakran használják levesek és pörköltök ízesítésére, valamint a konyhai...
Sárgabab (fagyasztott)
A sárgabab (Phaseolus vulgaris) egy hüvelyes növény, amelynek fagyasztott formája kényelmes és egyszerűen elkészíthető. A sárgabab magas fehérje- és...
Sertés hasaalja
A sertés hasaalja a sertés hasának alsó részén található hús. Gyakran használják sültek, pörköltek és egyéb húsételek készítéséhez. Magas fehérje-...
Rukkola
A rukkola (Eruca sativa) egy fűszeres zöldség, amelyet általában salátákhoz használnak. Gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban, és számos...
Sertésláb
A sertésláb a sertés hátsó lábának része, amelyet általában főzve vagy sült formában fogyasztanak. A sertésláb magas fehérje- és kollagéntartalmának...
Rozskenyér
A rozskenyér egy olyan kenyér, amelyet rozslisztből készítenek. A rozskenyér magasabb rosttartalmú és lassabban emészthető, mint a fehér kenyér, így...
EGÉSZSÉG
Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness
EDZÉS
Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés
ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS
Diéta és fogyás, vitaminok