Sertéslapocka

2023. március 21.

A sertéslapocka egy sertéshús része, amely a nyak és a bordák között található. Általában sütve vagy főzve fogyasztják, és sokféle ételhez felhasználható, például pörkölt, gulyás vagy sült formájában. A sertéslapocka magas fehérjetartalmú és fontos tápanyagokat tartalmaz, például vasat és B-vitaminokat.

Sertéslapocka kalória táblázat

Kalória és tápérték adatok

  • Energia: 148 kcal
  • Fehérje: 19.6 g
  • Zsír: 7.1 g
    • Telített: 2.5 g
    • Egyszeresen telítetlen: 3.2 g
    • Többszörösen telítetlen: 0.8 g
  • Szénhidrát: 0.0 g
    • Cukor: 0 g
  • Rost: 0.0 g
  • Nátrium: 76 mg
  • Koleszterin: 67 mg
  • Glikémiás Index: 0

Ételek, amiben van Sertéslapocka

1. Sertéslapockából készült pörkölt
2. Sertéslapockából készült sült hús
3. Sertéslapockából készült tokány
4. Sertéslapockából készült lecsó
5. Sertéslapockából készült rakott krumpli

Ajánló

Olívaolaj

Az olívaolaj az olíva (Olea europaea) gyümölcséből kinyert növényi olaj, amelyet főként étkezési célokra használnak. Olívaolaj kalória táblázat...

bővebben

Olívabogyó (konzerv)

Az olívabogyó (Olea europaea) egy olyan gyümölcs, amelyet általában konzervként kínálnak. Gazdag egészséges zsírsavakban és antioxidánsokban,...

bővebben

Olasz kenyér

Az olasz kenyér (pane italiano) hagyományosan keményítőben gazdag, ropogós héjú, puha belsejű kenyér, amelyet olívaolajjal és fokhagymával is...

bővebben