A kukoricakeményítő a kukorica (Zea mays) szeméből kinyert finom, fehér por, amelyet széles körben használnak élelmiszeripari termékekben, például...
Kukoricaliszt
A kukoricaliszt a kukorica (Zea mays) szárított és őrölt magjából készült liszt, amelyet széles körben használnak például kenyér, sütemények,...
Kukoricapehely
A kukoricapehely egy gabonaféléből készült élelmiszer, amelyet általában reggelire fogyasztanak. Magas rost- és szénhidráttartalmának köszönhetően...
Kukoricaszirup
A kukoricaszirup egy édesítőszer, amelyet kukoricakeményítőből készítenek. Gyakran használják édességek, üdítőitalok és más élelmiszerek ízesítésére...
Kurkuma (őrölt)
A kurkuma (Curcuma longa) egy gyökeres növény, amelyet általában őrölt formában használnak fűszerként. A kurkuma számos egészségügyi előnnyel...
Laskagomba
A laskagomba (Lactarius deliciosus) egy ehető gomba, amely a rókagomba családjába tartozik. A laskagomba sárga vagy narancssárga színű, és a tetején...
Kumquat
A kumquat (Fortunella) egy citrusfajta, amelynek apró, ovális gyümölcse van. A kumquat héja édes, míg a belseje savanykás ízű. A gyümölcs gazdag...
Lazac
A lazac (Salmo salar) egy tengeri halfaj, amelyet általában hideg vizekben találnak. Gazdag omega-3 zsírsavakban és fehérjében, és számos...
Lecsókolbász
A lecsókolbász egy hagyományos magyar kolbászfajta, amelynek fő összetevői a sertéshús és a paprika. Általában lecsóval, vagy más zöldséges...
EGÉSZSÉG
Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness
EDZÉS
Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés
ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS
Diéta és fogyás, vitaminok