A sertésmájkrém egy olyan húskészítmény, amely sertésmájból, zsírból és fűszerekből készül. Általában kenőként vagy pirítósra kenve fogyasztják....
Tápiókaliszt
A tápiókaliszt a tápióka nevű trópusi gyökér gumóiból készült finomliszt. Gluténmentes alternatívája a búzalisztnak, és számos ételben használják,...
Tápiókagyöngy
A tápiókagyöngy (Manihot esculenta) a kasszávafélék családjába tartozó növény gyökeréből készült élelmiszer. Általában golyó formájában kapható, és...
Tamarind
A tamarind (Tamarindus indica) egy trópusi fa, amelynek édes-savanyú ízű gyümölcse van. A tamarindot gyakran használják fűszerként és ízesítőként az...
Tárkony (szárított)
A szárított tárkony (Artemisia dracunculus) egy aromás fűszer, amelyet általában a francia konyhában használnak. A tárkony számos egészségügyi...
Tamarilló
A tamarilló (Solanum betaceum) egy trópusi gyümölcs, amelynek édes-savanyú íze van. A tamarilló gazdag C-vitaminban és antioxidánsokban, és segíthet...
Szőlőlé
A szőlőlé (Vitis vinifera) a szőlőből készült folyadék, amelyet általában ivóként fogyasztanak. A szőlőlé gazdag antioxidánsokban és polifenolokban,...
Szőlő (fehér, piros)
A szőlő (Vitis vinifera) egy gyümölcsös növény, amelynek fehér és piros fajtái vannak. A szőlőből készül a bor, valamint számos más élelmiszer és...
Szódabikarbóna
A szódabikarbóna (nátrium-hidrogén-karbonát) egy fehér, kristályos por, amelyet széles körben használnak sütéshez, tisztításhoz és gyógyászati...
EGÉSZSÉG
Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness
EDZÉS
Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés
ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS
Diéta és fogyás, vitaminok