Kalória táblázat

Sertésmájkrém

A sertésmájkrém egy olyan húskészítmény, amely sertésmájból, zsírból és fűszerekből készül. Általában kenőként vagy pirítósra kenve fogyasztják....

bővebben

Tápiókaliszt

A tápiókaliszt a tápióka nevű trópusi gyökér gumóiból készült finomliszt. Gluténmentes alternatívája a búzalisztnak, és számos ételben használják,...

bővebben

Tápiókagyöngy

A tápiókagyöngy (Manihot esculenta) a kasszávafélék családjába tartozó növény gyökeréből készült élelmiszer. Általában golyó formájában kapható, és...

bővebben

Tamarind

A tamarind (Tamarindus indica) egy trópusi fa, amelynek édes-savanyú ízű gyümölcse van. A tamarindot gyakran használják fűszerként és ízesítőként az...

bővebben

Tárkony (szárított)

A szárított tárkony (Artemisia dracunculus) egy aromás fűszer, amelyet általában a francia konyhában használnak. A tárkony számos egészségügyi...

bővebben

Tamarilló

A tamarilló (Solanum betaceum) egy trópusi gyümölcs, amelynek édes-savanyú íze van. A tamarilló gazdag C-vitaminban és antioxidánsokban, és segíthet...

bővebben

Szőlőlé

A szőlőlé (Vitis vinifera) a szőlőből készült folyadék, amelyet általában ivóként fogyasztanak. A szőlőlé gazdag antioxidánsokban és polifenolokban,...

bővebben

Szőlő (fehér, piros)

A szőlő (Vitis vinifera) egy gyümölcsös növény, amelynek fehér és piros fajtái vannak. A szőlőből készül a bor, valamint számos más élelmiszer és...

bővebben

Szódabikarbóna

A szódabikarbóna (nátrium-hidrogén-karbonát) egy fehér, kristályos por, amelyet széles körben használnak sütéshez, tisztításhoz és gyógyászati...

bővebben
Fedezz fel még több cikket!

EGÉSZSÉG

Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness

 

EDZÉS

Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés

 

ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS

Diéta és fogyás, vitaminok