A nektarin (Prunus persica var. nucipersica) egy őshonos kínai őszibarackfajta, amelynek sima, bársonyos héja és édes, lédús húsa van. A nektarin...
Nyírfacukor
A nyírfacukor vagy xilit (xylitol) egy természetes édesítőszer, amelyet a nyírfák kérgéből nyernek ki. Alacsony kalóriatartalmú és nem okoz...
Paradió
A paradió (Juglans regia) egy nagy, lombhullató fa, amelynek kemény héjú, ízletes magja van. A paradió gazdag forrása az egészséges zsíroknak,...
Paprikás szalámi
A paprikás szalámi egy füstölt, szárított kolbász, amelynek ízesítéséhez paprikát használnak. Általában sertéshúsból készül, és a magyar konyha...
Pisztácia
A pisztácia (Pistacia vera) egy kis, kemény héjú, zöld vagy lila színű gyümölcs, amelynek belső része ehető magot tartalmaz. A pisztácia gazdag...
Papaya
A papaya (Carica papaya) egy trópusi gyümölcs, amelynek édes, lédús húsa van, és magjai is ehetők. A papaya gazdag C-vitaminban és karotinoidokban,...
Pisztráng
A pisztráng (Oncorhynchus mykiss) egy édesvízi halfaj, amelynek húsát gyakran fogyasztják. A pisztráng gazdag omega-3 zsírsavakban és fehérjében, és...
Pálinka
A pálinka egy erős alkoholos ital, amelyet általában gyümölcsök erjesztésével és párlásával készítenek. A hagyományos magyar pálinka általában...
Piros ribizli
A piros ribizli (Ribes rubrum) egy bokros növény, amelynek piros bogyói vannak. A ribizli gazdag C-vitaminban és antioxidánsokban, és számos...
EGÉSZSÉG
Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness
EDZÉS
Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés
ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS
Diéta és fogyás, vitaminok