Kalória táblázat

Nektarin

A nektarin (Prunus persica var. nucipersica) egy őshonos kínai őszibarackfajta, amelynek sima, bársonyos héja és édes, lédús húsa van. A nektarin...

bővebben

Nyírfacukor

A nyírfacukor vagy xilit (xylitol) egy természetes édesítőszer, amelyet a nyírfák kérgéből nyernek ki. Alacsony kalóriatartalmú és nem okoz...

bővebben

Paradió

A paradió (Juglans regia) egy nagy, lombhullató fa, amelynek kemény héjú, ízletes magja van. A paradió gazdag forrása az egészséges zsíroknak,...

bővebben

Paprikás szalámi

A paprikás szalámi egy füstölt, szárított kolbász, amelynek ízesítéséhez paprikát használnak. Általában sertéshúsból készül, és a magyar konyha...

bővebben

Pisztácia

A pisztácia (Pistacia vera) egy kis, kemény héjú, zöld vagy lila színű gyümölcs, amelynek belső része ehető magot tartalmaz. A pisztácia gazdag...

bővebben

Papaya

A papaya (Carica papaya) egy trópusi gyümölcs, amelynek édes, lédús húsa van, és magjai is ehetők. A papaya gazdag C-vitaminban és karotinoidokban,...

bővebben

Pisztráng

A pisztráng (Oncorhynchus mykiss) egy édesvízi halfaj, amelynek húsát gyakran fogyasztják. A pisztráng gazdag omega-3 zsírsavakban és fehérjében, és...

bővebben

Pálinka

A pálinka egy erős alkoholos ital, amelyet általában gyümölcsök erjesztésével és párlásával készítenek. A hagyományos magyar pálinka általában...

bővebben

Piros ribizli

A piros ribizli (Ribes rubrum) egy bokros növény, amelynek piros bogyói vannak. A ribizli gazdag C-vitaminban és antioxidánsokban, és számos...

bővebben
Fedezz fel még több cikket!

EGÉSZSÉG

Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness

 

EDZÉS

Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés

 

ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS

Diéta és fogyás, vitaminok