A Camembert sajt egy francia eredetű lágy sajt, amelyet tejes baktériumokkal és penészgombákkal készítenek. A sajt különleges ízét és illatát a...
Csirke felsőcomb (bőrrel)
A csirke felsőcombja (bőrrel) egy nagyon tápláló és fehérjedús élelmiszer, amely számos fontos tápanyagot tartalmaz, például B-vitaminokat, vasat és...
Cheddar sajt
A cheddar sajt egy kemény, sárga sajt, amelyet eredetileg az Egyesült Királyságban készítettek. A cheddar sajt jellegzetes ízét és textúráját a...
Csirke felsőcomb
A csirke felsőcombja a csirke felső része, amely a mell alatt található. Ez a rész a csirke legzsírosabb része, de magas fehérjetartalma miatt...
Cheshire sajt
A Cheshire sajt egy kemény sajt, amelyet Angliában készítenek. A sajt jellegzetes ízét és illatát a baktériumok és penészgombák adnak, amelyek a...
Chili szósz
A chili szósz egy fűszeres szósz, amelyet chili paprikából, ecetből, cukorból és más ízesítőkből készítenek. A chili szósz hozzáadható ételekhez,...
Chlorella alga
A chlorella alga (Chlorella vulgaris) egy mikroszkopikus zöld alga, amelyet általában táplálékkiegészítőként használnak. Gazdag fehérjékben,...
Csemegeuborka
A csemegeuborka (Cucumis sativus) egy zöldségféle, amelynek hosszúkás, zöld vagy sárga színű gyümölcse van. Általában nyersen fogyasztják, és magas...
Csicseriborsó (főtt)
A csicseriborsó (Cicer arietinum) egy hüvelyes növény, amelynek főtt formája gyakran használatos a mediterrán és a közel-keleti konyhákban. Gazdag...
EGÉSZSÉG
Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness
EDZÉS
Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés
ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS
Diéta és fogyás, vitaminok