Kalória táblázat

Camembert sajt

A Camembert sajt egy francia eredetű lágy sajt, amelyet tejes baktériumokkal és penészgombákkal készítenek. A sajt különleges ízét és illatát a...

bővebben

Csirke felsőcomb (bőrrel)

A csirke felsőcombja (bőrrel) egy nagyon tápláló és fehérjedús élelmiszer, amely számos fontos tápanyagot tartalmaz, például B-vitaminokat, vasat és...

bővebben

Cheddar sajt

A cheddar sajt egy kemény, sárga sajt, amelyet eredetileg az Egyesült Királyságban készítettek. A cheddar sajt jellegzetes ízét és textúráját a...

bővebben

Csirke felsőcomb

A csirke felsőcombja a csirke felső része, amely a mell alatt található. Ez a rész a csirke legzsírosabb része, de magas fehérjetartalma miatt...

bővebben

Cheshire sajt

A Cheshire sajt egy kemény sajt, amelyet Angliában készítenek. A sajt jellegzetes ízét és illatát a baktériumok és penészgombák adnak, amelyek a...

bővebben

Chili szósz

A chili szósz egy fűszeres szósz, amelyet chili paprikából, ecetből, cukorból és más ízesítőkből készítenek. A chili szósz hozzáadható ételekhez,...

bővebben

Chlorella alga

A chlorella alga (Chlorella vulgaris) egy mikroszkopikus zöld alga, amelyet általában táplálékkiegészítőként használnak. Gazdag fehérjékben,...

bővebben

Csemegeuborka

A csemegeuborka (Cucumis sativus) egy zöldségféle, amelynek hosszúkás, zöld vagy sárga színű gyümölcse van. Általában nyersen fogyasztják, és magas...

bővebben

Csicseriborsó (főtt)

A csicseriborsó (Cicer arietinum) egy hüvelyes növény, amelynek főtt formája gyakran használatos a mediterrán és a közel-keleti konyhákban. Gazdag...

bővebben
Fedezz fel még több cikket!

EGÉSZSÉG

Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness

 

EDZÉS

Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés

 

ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS

Diéta és fogyás, vitaminok