Kalória táblázat

Majonéz

A majonéz egy sűrű, krémes szósz, amelynek fő összetevői tojássárgája, olaj és ecet vagy citromlé. Gyakran használják saláták, szendvicsek és...

bővebben

Marhabélszín

A marhabélszín egy nagyon finom és ízletes marhahús szelet, amelyet általában sütve vagy grillezve fogyasztanak. A marhabélszín magas fehérje- és...

bővebben

Makadámiadióolaj

A makadámiadióolaj (Macadamia integrifolia) a makadámiadió magjából kinyert növényi olaj. Magas telítetlen zsírsavtartalmának köszönhetően...

bővebben

Marhacomb

A marhacomb a marha hátsó részének egyik része, amelyből különböző ételek készülnek, például steak vagy rostélyos. A marhacomb magas fehérjetartalmú...

bővebben

Makaróni (főtt)

A makaróni (főtt) egy tésztafajta, amelyet általában búzalisztből készítenek. Főzés után puha és könnyen emészthető, és számos ételhez...

bővebben

Marha fehérpecsenye

A marha fehérpecsenye egy szeletelt marhahús, amelyet általában serpenyőben sütnek, és általában közepesen vagy jól átsütik. A fehérpecsenye egy...

bővebben

Makaróni (száraz)

A makaróni (száraz) egy tésztaféle, amelyet általában búzalisztből készítenek. A száraz makaróni hosszú ideig eltartható, és könnyen elkészíthető,...

bővebben

Marha feketepecsenye

A marha feketepecsenye egy húsétel, amelyet általában marhahúsból készítenek. A hús szeletekre van vágva, majd fűszerekkel és olajjal van átitatva,...

bővebben

Makktök

A makktök (Cucurbita pepo var. styriaca) egy speciális tökfajta, amelynek magjai nagyon gazdagok omega-3 zsírsavakban és más fontos tápanyagokban. A...

bővebben
Fedezz fel még több cikket!

EGÉSZSÉG

Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness

 

EDZÉS

Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés

 

ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS

Diéta és fogyás, vitaminok