A majonéz egy sűrű, krémes szósz, amelynek fő összetevői tojássárgája, olaj és ecet vagy citromlé. Gyakran használják saláták, szendvicsek és...
Marhabélszín
A marhabélszín egy nagyon finom és ízletes marhahús szelet, amelyet általában sütve vagy grillezve fogyasztanak. A marhabélszín magas fehérje- és...
Makadámiadióolaj
A makadámiadióolaj (Macadamia integrifolia) a makadámiadió magjából kinyert növényi olaj. Magas telítetlen zsírsavtartalmának köszönhetően...
Marhacomb
A marhacomb a marha hátsó részének egyik része, amelyből különböző ételek készülnek, például steak vagy rostélyos. A marhacomb magas fehérjetartalmú...
Makaróni (főtt)
A makaróni (főtt) egy tésztafajta, amelyet általában búzalisztből készítenek. Főzés után puha és könnyen emészthető, és számos ételhez...
Marha fehérpecsenye
A marha fehérpecsenye egy szeletelt marhahús, amelyet általában serpenyőben sütnek, és általában közepesen vagy jól átsütik. A fehérpecsenye egy...
Makaróni (száraz)
A makaróni (száraz) egy tésztaféle, amelyet általában búzalisztből készítenek. A száraz makaróni hosszú ideig eltartható, és könnyen elkészíthető,...
Marha feketepecsenye
A marha feketepecsenye egy húsétel, amelyet általában marhahúsból készítenek. A hús szeletekre van vágva, majd fűszerekkel és olajjal van átitatva,...
Makktök
A makktök (Cucurbita pepo var. styriaca) egy speciális tökfajta, amelynek magjai nagyon gazdagok omega-3 zsírsavakban és más fontos tápanyagokban. A...
EGÉSZSÉG
Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness
EDZÉS
Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés
ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS
Diéta és fogyás, vitaminok