Kalória táblázat

Makadámiadióolaj

A makadámiadióolaj (Macadamia integrifolia) a makadámiadió magjából kinyert növényi olaj. Magas telítetlen zsírsavtartalmának köszönhetően...

bővebben

Marhacomb

A marhacomb a marha hátsó részének egyik része, amelyből különböző ételek készülnek, például steak vagy rostélyos. A marhacomb magas fehérjetartalmú...

bővebben

Makaróni (főtt)

A makaróni (főtt) egy tésztafajta, amelyet általában búzalisztből készítenek. Főzés után puha és könnyen emészthető, és számos ételhez...

bővebben

Marha fehérpecsenye

A marha fehérpecsenye egy szeletelt marhahús, amelyet általában serpenyőben sütnek, és általában közepesen vagy jól átsütik. A fehérpecsenye egy...

bővebben

Makaróni (száraz)

A makaróni (száraz) egy tésztaféle, amelyet általában búzalisztből készítenek. A száraz makaróni hosszú ideig eltartható, és könnyen elkészíthető,...

bővebben

Marha feketepecsenye

A marha feketepecsenye egy húsétel, amelyet általában marhahúsból készítenek. A hús szeletekre van vágva, majd fűszerekkel és olajjal van átitatva,...

bővebben

Makktök

A makktök (Cucurbita pepo var. styriaca) egy speciális tökfajta, amelynek magjai nagyon gazdagok omega-3 zsírsavakban és más fontos tápanyagokban. A...

bővebben

Mákolaj

A mákolaj (Papaver somniferum) a mák magjából kinyert olaj, amely gazdag esszenciális zsírsavakban és antioxidánsokban. A mákolajat gyakran...

bővebben

Malabár spenótlevél

A malabár spenótlevél (Basella alba) egy trópusi évelő növény, amelynek levelei és hajtásai ehetőek. Gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban, és...

bővebben
Fedezz fel még több cikket!

EGÉSZSÉG

Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness

 

EDZÉS

Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés

 

ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS

Diéta és fogyás, vitaminok