A makadámiadióolaj (Macadamia integrifolia) a makadámiadió magjából kinyert növényi olaj. Magas telítetlen zsírsavtartalmának köszönhetően...
Marhacomb
A marhacomb a marha hátsó részének egyik része, amelyből különböző ételek készülnek, például steak vagy rostélyos. A marhacomb magas fehérjetartalmú...
Makaróni (főtt)
A makaróni (főtt) egy tésztafajta, amelyet általában búzalisztből készítenek. Főzés után puha és könnyen emészthető, és számos ételhez...
Marha fehérpecsenye
A marha fehérpecsenye egy szeletelt marhahús, amelyet általában serpenyőben sütnek, és általában közepesen vagy jól átsütik. A fehérpecsenye egy...
Makaróni (száraz)
A makaróni (száraz) egy tésztaféle, amelyet általában búzalisztből készítenek. A száraz makaróni hosszú ideig eltartható, és könnyen elkészíthető,...
Marha feketepecsenye
A marha feketepecsenye egy húsétel, amelyet általában marhahúsból készítenek. A hús szeletekre van vágva, majd fűszerekkel és olajjal van átitatva,...
Makktök
A makktök (Cucurbita pepo var. styriaca) egy speciális tökfajta, amelynek magjai nagyon gazdagok omega-3 zsírsavakban és más fontos tápanyagokban. A...
Mákolaj
A mákolaj (Papaver somniferum) a mák magjából kinyert olaj, amely gazdag esszenciális zsírsavakban és antioxidánsokban. A mákolajat gyakran...
Malabár spenótlevél
A malabár spenótlevél (Basella alba) egy trópusi évelő növény, amelynek levelei és hajtásai ehetőek. Gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban, és...
EGÉSZSÉG
Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness
EDZÉS
Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés
ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS
Diéta és fogyás, vitaminok