Kalória táblázat

Marhaszív

A marhaszív (Bos taurus) az egyik legfontosabb húsfajta, amelyet az emberi táplálkozásban használnak. A marhaszív magas fehérje- és vasforrás, és...

bővebben

Marhatarja

A marhatarja a marha hátának középső részéből származó hús, amely nagyon ízletes és tápláló. A marhahús magas fehérje- és vasforrás, és számos...

bővebben

Marhatüdő

A marhatüdő (bos taurus) a marha belsőségei közé tartozik, és a tüdőből áll. A marhatüdő magas fehérjetartalmú, és számos fontos tápanyagot...

bővebben

Marhavelő

A marhavelő (tudományos nevén: beef tendon) a marha ínszalagjából készült étel, amelyet általában hosszú ideig főznek, hogy puhává váljon. A...

bővebben

Marhavese

A marhavese egy olyan élelmiszer, amely a marhák gyomrából származik. Általában savanyúsággal vagy fűszerekkel ízesítik, és hagyományosan a skót...

bővebben

Marhafaggyú

A marhafaggyú a marhák zsírszövetéből származó állati zsiradék. Gyakran használják élelmiszerként, például sütéshez vagy főzéshez, de használják...

bővebben

Marhafartő

A marhafartő a marhák hasüregében található szerv, amely a táplálék emésztésében és felszívásában játszik fontos szerepet. A marhafartő gazdag...

bővebben

Marhagyomor

A marhagyomor az emlősök emésztőrendszerének egyik fontos szerve, amely segít az élelmiszerek emésztésében és felszívódásában. A marhagyomorban...

bővebben

Makaróni (főtt)

A makaróni (főtt) egy tésztafajta, amelyet általában búzalisztből készítenek. Főzés után puha és könnyen emészthető, és számos ételhez...

bővebben
Fedezz fel még több cikket!

EGÉSZSÉG

Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness

 

EDZÉS

Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés

 

ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS

Diéta és fogyás, vitaminok