A marhaszív (Bos taurus) az egyik legfontosabb húsfajta, amelyet az emberi táplálkozásban használnak. A marhaszív magas fehérje- és vasforrás, és...
Marhatarja
A marhatarja a marha hátának középső részéből származó hús, amely nagyon ízletes és tápláló. A marhahús magas fehérje- és vasforrás, és számos...
Marhatüdő
A marhatüdő (bos taurus) a marha belsőségei közé tartozik, és a tüdőből áll. A marhatüdő magas fehérjetartalmú, és számos fontos tápanyagot...
Marhavelő
A marhavelő (tudományos nevén: beef tendon) a marha ínszalagjából készült étel, amelyet általában hosszú ideig főznek, hogy puhává váljon. A...
Marhavese
A marhavese egy olyan élelmiszer, amely a marhák gyomrából származik. Általában savanyúsággal vagy fűszerekkel ízesítik, és hagyományosan a skót...
Marhafaggyú
A marhafaggyú a marhák zsírszövetéből származó állati zsiradék. Gyakran használják élelmiszerként, például sütéshez vagy főzéshez, de használják...
Marhafartő
A marhafartő a marhák hasüregében található szerv, amely a táplálék emésztésében és felszívásában játszik fontos szerepet. A marhafartő gazdag...
Marhagyomor
A marhagyomor az emlősök emésztőrendszerének egyik fontos szerve, amely segít az élelmiszerek emésztésében és felszívódásában. A marhagyomorban...
Makaróni (főtt)
A makaróni (főtt) egy tésztafajta, amelyet általában búzalisztből készítenek. Főzés után puha és könnyen emészthető, és számos ételhez...
EGÉSZSÉG
Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness
EDZÉS
Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés
ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS
Diéta és fogyás, vitaminok