A marhaszegy a marhahús egyik része, amely a mellkas alsó részén található. Általában lassú főzésre vagy párolásra használják, és nagyon ízletes és...
Marhamáj
A marhamáj (foie gras) egy olyan étel, amelyet liba vagy kacsamájból készítenek. A májat először zsírosítják, majd fűszerezik és általában sütik...
Marhazsír
A marhazsír a marhahús zsíros részeiből készülő zsiradék, amelyet főzéshez és sütéshez használnak. A marhazsír magas telített zsírsavtartalma miatt...
Marhanyelv
A marhanyelv (Bos taurus) a marha nyelvének húsos része, amelyet általában főzve vagy párolva fogyasztanak. Magas fehérjetartalma miatt népszerű...
Marhalép
A marhalép az állati eredetű élelmiszerek közé tartozik, és a marhahús különböző részeiből készülhet. Magas fehérje- és vas tartalmának köszönhetően...
Marhaszív
A marhaszív (Bos taurus) az egyik legfontosabb húsfajta, amelyet az emberi táplálkozásban használnak. A marhaszív magas fehérje- és vasforrás, és...
Marhatarja
A marhatarja a marha hátának középső részéből származó hús, amely nagyon ízletes és tápláló. A marhahús magas fehérje- és vasforrás, és számos...
Marhatüdő
A marhatüdő (bos taurus) a marha belsőségei közé tartozik, és a tüdőből áll. A marhatüdő magas fehérjetartalmú, és számos fontos tápanyagot...
Margarin (szója)
A margarin egy növényi eredetű zsiradék, amelyet általában szójababból állítanak elő. A margarin általában a vaj helyettesítésére használják, és...
EGÉSZSÉG
Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness
EDZÉS
Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés
ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS
Diéta és fogyás, vitaminok