Kalória táblázat

Marhaszegy

A marhaszegy a marhahús egyik része, amely a mellkas alsó részén található. Általában lassú főzésre vagy párolásra használják, és nagyon ízletes és...

bővebben

Marhamáj

A marhamáj (foie gras) egy olyan étel, amelyet liba vagy kacsamájból készítenek. A májat először zsírosítják, majd fűszerezik és általában sütik...

bővebben

Marhazsír

A marhazsír a marhahús zsíros részeiből készülő zsiradék, amelyet főzéshez és sütéshez használnak. A marhazsír magas telített zsírsavtartalma miatt...

bővebben

Marhanyelv

A marhanyelv (Bos taurus) a marha nyelvének húsos része, amelyet általában főzve vagy párolva fogyasztanak. Magas fehérjetartalma miatt népszerű...

bővebben

Marhalép

A marhalép az állati eredetű élelmiszerek közé tartozik, és a marhahús különböző részeiből készülhet. Magas fehérje- és vas tartalmának köszönhetően...

bővebben

Marhaszív

A marhaszív (Bos taurus) az egyik legfontosabb húsfajta, amelyet az emberi táplálkozásban használnak. A marhaszív magas fehérje- és vasforrás, és...

bővebben

Marhatarja

A marhatarja a marha hátának középső részéből származó hús, amely nagyon ízletes és tápláló. A marhahús magas fehérje- és vasforrás, és számos...

bővebben

Marhatüdő

A marhatüdő (bos taurus) a marha belsőségei közé tartozik, és a tüdőből áll. A marhatüdő magas fehérjetartalmú, és számos fontos tápanyagot...

bővebben

Margarin (szója)

A margarin egy növényi eredetű zsiradék, amelyet általában szójababból állítanak elő. A margarin általában a vaj helyettesítésére használják, és...

bővebben
Fedezz fel még több cikket!

EGÉSZSÉG

Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness

 

EDZÉS

Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés

 

ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS

Diéta és fogyás, vitaminok