A marhatarja a marha hátának középső részéből származó hús, amely nagyon ízletes és tápláló. A marhahús magas fehérje- és vasforrás, és számos...
Marhatüdő
A marhatüdő (bos taurus) a marha belsőségei közé tartozik, és a tüdőből áll. A marhatüdő magas fehérjetartalmú, és számos fontos tápanyagot...
Marhavelő
A marhavelő (tudományos nevén: beef tendon) a marha ínszalagjából készült étel, amelyet általában hosszú ideig főznek, hogy puhává váljon. A...
Marhavese
A marhavese egy olyan élelmiszer, amely a marhák gyomrából származik. Általában savanyúsággal vagy fűszerekkel ízesítik, és hagyományosan a skót...
Marhafaggyú
A marhafaggyú a marhák zsírszövetéből származó állati zsiradék. Gyakran használják élelmiszerként, például sütéshez vagy főzéshez, de használják...
Marhafartő
A marhafartő a marhák hasüregében található szerv, amely a táplálék emésztésében és felszívásában játszik fontos szerepet. A marhafartő gazdag...
Marhagyomor
A marhagyomor az emlősök emésztőrendszerének egyik fontos szerve, amely segít az élelmiszerek emésztésében és felszívódásában. A marhagyomorban...
Marhahús (közepesen zsíros)
A közepesen zsíros marhahús (Bos taurus) kiváló fehérjeforrás, amely számos fontos tápanyagot tartalmaz, például vasat, cinket és B-vitaminokat....
Marhahús (sovány)
A marhahús (sovány) a marha (Bos taurus) húsából származik, amelynek alacsony zsírtartalma van. A marhahús gazdag fehérjében és fontos...
EGÉSZSÉG
Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness
EDZÉS
Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés
ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS
Diéta és fogyás, vitaminok