Kalória táblázat

Marhavese

A marhavese egy olyan élelmiszer, amely a marhák gyomrából származik. Általában savanyúsággal vagy fűszerekkel ízesítik, és hagyományosan a skót...

bővebben

Marhafaggyú

A marhafaggyú a marhák zsírszövetéből származó állati zsiradék. Gyakran használják élelmiszerként, például sütéshez vagy főzéshez, de használják...

bővebben

Marhafartő

A marhafartő a marhák hasüregében található szerv, amely a táplálék emésztésében és felszívásában játszik fontos szerepet. A marhafartő gazdag...

bővebben

Marhagyomor

A marhagyomor az emlősök emésztőrendszerének egyik fontos szerve, amely segít az élelmiszerek emésztésében és felszívódásában. A marhagyomorban...

bővebben

Marhahús (közepesen zsíros)

A közepesen zsíros marhahús (Bos taurus) kiváló fehérjeforrás, amely számos fontos tápanyagot tartalmaz, például vasat, cinket és B-vitaminokat....

bővebben

Marhahús (sovány)

A marhahús (sovány) a marha (Bos taurus) húsából származik, amelynek alacsony zsírtartalma van. A marhahús gazdag fehérjében és fontos...

bővebben

Marha hasaalja

A marha hasaalja a marha hasának alsó részén található hús. Gyakran használják pörköltök, gulyások és egyéb húsételek készítéséhez. Magas...

bővebben

Marhahús (zsíros)

A zsíros marhahús (Bos taurus) magas zsírtartalmú húsfajta, amelyet általában sütve vagy főzve fogyasztanak. A zsíros marhahúsban található telített...

bővebben

Marhalapocka

A marhalapocka a marhák hátsó részén található zsíros szövet, amelyet gyakran használnak húsételek készítéséhez. A marhalapocka magas zsírtartalma...

bővebben
Fedezz fel még több cikket!

EGÉSZSÉG

Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness

 

EDZÉS

Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés

 

ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS

Diéta és fogyás, vitaminok