A metélőhagyma (Allium schoenoprasum) egy hagymaféle, amelynek vékony, hosszúkás levelei vannak. A metélőhagyma íze enyhén hagymás és fűszeres, és...
Metélt tészta (főtt)
A metélt tészta (főtt) egy vékony, hosszúkás tészta, amelyet általában levesekhez vagy salátákhoz használnak. Főzése rövid időt vesz igénybe, és...
Metélt tészta (száraz)
A metélt tészta (száraz) egy vékony, hosszú, lapos tészta, amelyet általában levesekhez vagy salátákhoz használnak. A száraz metélt tészta általában...
Mogyoróital
A mogyoróital egy ital, amelyet mogyoróból készítenek. Általában a mogyorótejhez hasonlóan készül, amelyet vízzel és édesítővel kevernek össze. A...
Mogyoróolaj
A mogyoróolaj (Arachis hypogaea) a mogyoró (peanut) magjából kinyert növényi olaj. Gazdag egyszeresen telítetlen zsírsavakban és E-vitaminban, és...
Mókushús
A mókus (Sciurus vulgaris) egy közönséges rágcsáló, amelynek húsa fogyasztható, de nem szokásos élelmiszer. A mókushús általában vadászat során...
Marha hasaalja
A marha hasaalja a marha hasának alsó részén található hús. Gyakran használják pörköltök, gulyások és egyéb húsételek készítéséhez. Magas...
Marhahús (zsíros)
A zsíros marhahús (Bos taurus) magas zsírtartalmú húsfajta, amelyet általában sütve vagy főzve fogyasztanak. A zsíros marhahúsban található telített...
Marhalapocka
A marhalapocka a marhák hátsó részén található zsíros szövet, amelyet gyakran használnak húsételek készítéséhez. A marhalapocka magas zsírtartalma...
EGÉSZSÉG
Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness
EDZÉS
Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés
ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS
Diéta és fogyás, vitaminok