Kalória táblázat

Metélőhagyma

A metélőhagyma (Allium schoenoprasum) egy hagymaféle, amelynek vékony, hosszúkás levelei vannak. A metélőhagyma íze enyhén hagymás és fűszeres, és...

bővebben

Metélt tészta (főtt)

A metélt tészta (főtt) egy vékony, hosszúkás tészta, amelyet általában levesekhez vagy salátákhoz használnak. Főzése rövid időt vesz igénybe, és...

bővebben

Metélt tészta (száraz)

A metélt tészta (száraz) egy vékony, hosszú, lapos tészta, amelyet általában levesekhez vagy salátákhoz használnak. A száraz metélt tészta általában...

bővebben

Mogyoróital

A mogyoróital egy ital, amelyet mogyoróból készítenek. Általában a mogyorótejhez hasonlóan készül, amelyet vízzel és édesítővel kevernek össze. A...

bővebben

Mogyoróolaj

A mogyoróolaj (Arachis hypogaea) a mogyoró (peanut) magjából kinyert növényi olaj. Gazdag egyszeresen telítetlen zsírsavakban és E-vitaminban, és...

bővebben

Mókushús

A mókus (Sciurus vulgaris) egy közönséges rágcsáló, amelynek húsa fogyasztható, de nem szokásos élelmiszer. A mókushús általában vadászat során...

bővebben

Marha hasaalja

A marha hasaalja a marha hasának alsó részén található hús. Gyakran használják pörköltök, gulyások és egyéb húsételek készítéséhez. Magas...

bővebben

Marhahús (zsíros)

A zsíros marhahús (Bos taurus) magas zsírtartalmú húsfajta, amelyet általában sütve vagy főzve fogyasztanak. A zsíros marhahúsban található telített...

bővebben

Marhalapocka

A marhalapocka a marhák hátsó részén található zsíros szövet, amelyet gyakran használnak húsételek készítéséhez. A marhalapocka magas zsírtartalma...

bővebben
Fedezz fel még több cikket!

EGÉSZSÉG

Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness

 

EDZÉS

Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés

 

ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS

Diéta és fogyás, vitaminok