A mungóbab (Vigna radiata) egy szárazbab, amelyet általában hüvelyes zöldségként fogyasztanak. Gazdag fehérjében, rostban és ásványi anyagokban,...
Mazsolás kenyér
A mazsolás kenyér egy olyan kenyérfajta, amelynek tésztájába mazsola van keverve. A mazsola gazdag antioxidánsokban és rostokban, és segíthet...
Mustár
A mustár (Brassica juncea) egy évelő növény, amelynek magjait fűszerként használják. A mustár magas C-vitamin- és rosttartalmú, és számos...
Medvehús
A medvehús (Ursus arctos) a medvefélék családjába tartozó ragadozó állat. Teste vastag szőrzettel borított, és általában barna színű. A medvehús...
Muffin
A muffin egy kis, puha sütemény, amelyet általában papír vagy alumínium formában sütnek. A muffinok különböző ízekkel és töltelékekkel készülhetnek,...
Medvehagyma
A medvehagyma (Allium ursinum) egy évelő növény, amelynek levelei hasonlítanak a fokhagyma leveleihez, és erős fokhagyma illatuk van. A medvehagyma...
Marhavelő
A marhavelő (tudományos nevén: beef tendon) a marha ínszalagjából készült étel, amelyet általában hosszú ideig főznek, hogy puhává váljon. A...
Marhavese
A marhavese egy olyan élelmiszer, amely a marhák gyomrából származik. Általában savanyúsággal vagy fűszerekkel ízesítik, és hagyományosan a skót...
Marhafaggyú
A marhafaggyú a marhák zsírszövetéből származó állati zsiradék. Gyakran használják élelmiszerként, például sütéshez vagy főzéshez, de használják...
EGÉSZSÉG
Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness
EDZÉS
Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés
ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS
Diéta és fogyás, vitaminok