Kalória táblázat

Mungóbab (száraz)

A mungóbab (Vigna radiata) egy szárazbab, amelyet általában hüvelyes zöldségként fogyasztanak. Gazdag fehérjében, rostban és ásványi anyagokban,...

bővebben

Mazsolás kenyér

A mazsolás kenyér egy olyan kenyérfajta, amelynek tésztájába mazsola van keverve. A mazsola gazdag antioxidánsokban és rostokban, és segíthet...

bővebben

Mustár

A mustár (Brassica juncea) egy évelő növény, amelynek magjait fűszerként használják. A mustár magas C-vitamin- és rosttartalmú, és számos...

bővebben

Medvehús

A medvehús (Ursus arctos) a medvefélék családjába tartozó ragadozó állat. Teste vastag szőrzettel borított, és általában barna színű. A medvehús...

bővebben

Muffin

A muffin egy kis, puha sütemény, amelyet általában papír vagy alumínium formában sütnek. A muffinok különböző ízekkel és töltelékekkel készülhetnek,...

bővebben

Medvehagyma

A medvehagyma (Allium ursinum) egy évelő növény, amelynek levelei hasonlítanak a fokhagyma leveleihez, és erős fokhagyma illatuk van. A medvehagyma...

bővebben

Marhavelő

A marhavelő (tudományos nevén: beef tendon) a marha ínszalagjából készült étel, amelyet általában hosszú ideig főznek, hogy puhává váljon. A...

bővebben

Marhavese

A marhavese egy olyan élelmiszer, amely a marhák gyomrából származik. Általában savanyúsággal vagy fűszerekkel ízesítik, és hagyományosan a skót...

bővebben

Marhafaggyú

A marhafaggyú a marhák zsírszövetéből származó állati zsiradék. Gyakran használják élelmiszerként, például sütéshez vagy főzéshez, de használják...

bővebben
Fedezz fel még több cikket!

EGÉSZSÉG

Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness

 

EDZÉS

Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés

 

ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS

Diéta és fogyás, vitaminok