A tarhonya egy hagyományos magyar tésztaféle, amelyet száraz tésztából készítenek. Általában levesekhez vagy főzelékekhez adják, és könnyen...
Tarhonya (főtt)
A tarhonya egy hagyományos magyar tésztafajta, amelyet általában búzalisztből készítenek. Főtt formában fogyasztják, és gyakran használják levesek...
Szőlőmagolaj
A szőlőmagolaj (Vitis vinifera) hidegen sajtolt olaj, amelyet a szőlőmagokból nyernek ki. Gazdag antioxidánsokban és egészséges zsírsavakban,...
Szójavirsli
A szójavirsli (tofu) a szójababból készült élelmiszer, amelynek textúrája hasonló a sajthoz. Magas fehérje- és alacsony zsírtartalma miatt népszerű...
Szójatúró (Tofu)
A szójatúró vagy tofu egy szójából készült élelmiszer, amelynek textúrája hasonló a sajthoz. Magas fehérje- és alacsony zsírtartalma miatt népszerű...
Szójatej
A szójatej a szójababokból készült növényi tejalternatíva. Gazdag fehérjében és kalciumban, és koleszterinmentes, így kiváló alternatíva lehet az...
Szójaszósz
A szójaszósz egy sós ízesítőszert jelent, amelyet a szójabab fermentálásával állítanak elő. Gyakran használják a kínai és japán konyhában, de egyre...
Szójás kenyér
A szójás kenyér olyan kenyér, amelynek egy része szójabablisztből készül. A szójaliszt magas fehérjetartalmú és gluténmentes alternatíva lehet a...
Szójás fasírtpor
A szójás fasírtpor egy vegetáriánus alternatíva a húsos ételekhez. A szójababokból készül, és magas fehérjetartalmú, ízletes és egészséges...
EGÉSZSÉG
Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness
EDZÉS
Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés
ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS
Diéta és fogyás, vitaminok