Kalória táblázat

Szójás kenyér

A szójás kenyér olyan kenyér, amelynek egy része szójabablisztből készül. A szójaliszt magas fehérjetartalmú és gluténmentes alternatíva lehet a...

bővebben

Szójás fasírtpor

A szójás fasírtpor egy vegetáriánus alternatíva a húsos ételekhez. A szójababokból készül, és magas fehérjetartalmú, ízletes és egészséges...

bővebben

Szójapehely

A szójapehely a szójabab (Glycine max) magjának aprított, szárított és pörkölt formája. Magas fehérje- és rosttartalmának köszönhetően népszerű...

bővebben

Tehénborsó (főtt)

A tehénborsó (Vigna unguiculata) egy hüvelyes növény, amelynek főtt formája gyakran használatos a konyhában. Gazdag fehérjében, rostban és ásványi...

bővebben

Szójapárizsi

A szójapárizsi egy vegetáriánus alternatíva a húsra, amely szójababból készül. Magas fehérjetartalmú és alacsony zsírtartalmú, így ideális az...

bővebben

Tehénbab (száraz)

A tehénbab (Vigna unguiculata) egy szárazbabfajta, amelyet gyakran használnak élelmiszerként. Gazdag fehérjében, rostban és ásványi anyagokban, mint...

bővebben

Szójaolaj

A szójaolaj (Glycine max) a szójabab magjából kinyert növényi olaj. Magas telítetlen zsírsavtartalmának köszönhetően egészséges alternatívája lehet...

bővebben

Tehénbab (főtt)

A tehénbab (Phaseolus vulgaris) egy hüvelyes növény, amelynek főtt formája gyakran használatos ételekben, mint például a chili con carne vagy a...

bővebben

Szójaliszt (zsírtalan)

A szójaliszt (zsírtalan) a szójababok őrleménye, amelynek zsírtartalma eltávolításra került. Magas fehérjetartalma miatt népszerű alternatívája a...

bővebben
Fedezz fel még több cikket!

EGÉSZSÉG

Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness

 

EDZÉS

Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés

 

ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS

Diéta és fogyás, vitaminok