A szójás kenyér olyan kenyér, amelynek egy része szójabablisztből készül. A szójaliszt magas fehérjetartalmú és gluténmentes alternatíva lehet a...
Szójás fasírtpor
A szójás fasírtpor egy vegetáriánus alternatíva a húsos ételekhez. A szójababokból készül, és magas fehérjetartalmú, ízletes és egészséges...
Szójapehely
A szójapehely a szójabab (Glycine max) magjának aprított, szárított és pörkölt formája. Magas fehérje- és rosttartalmának köszönhetően népszerű...
Tehénborsó (főtt)
A tehénborsó (Vigna unguiculata) egy hüvelyes növény, amelynek főtt formája gyakran használatos a konyhában. Gazdag fehérjében, rostban és ásványi...
Szójapárizsi
A szójapárizsi egy vegetáriánus alternatíva a húsra, amely szójababból készül. Magas fehérjetartalmú és alacsony zsírtartalmú, így ideális az...
Tehénbab (száraz)
A tehénbab (Vigna unguiculata) egy szárazbabfajta, amelyet gyakran használnak élelmiszerként. Gazdag fehérjében, rostban és ásványi anyagokban, mint...
Szójaolaj
A szójaolaj (Glycine max) a szójabab magjából kinyert növényi olaj. Magas telítetlen zsírsavtartalmának köszönhetően egészséges alternatívája lehet...
Tehénbab (főtt)
A tehénbab (Phaseolus vulgaris) egy hüvelyes növény, amelynek főtt formája gyakran használatos ételekben, mint például a chili con carne vagy a...
Szójaliszt (zsírtalan)
A szójaliszt (zsírtalan) a szójababok őrleménye, amelynek zsírtartalma eltávolításra került. Magas fehérjetartalma miatt népszerű alternatívája a...
EGÉSZSÉG
Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness
EDZÉS
Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés
ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS
Diéta és fogyás, vitaminok