Kalória táblázat

Tarhonya (száraz)

A tarhonya egy hagyományos magyar tésztaféle, amelyet száraz tésztából készítenek. Általában levesekhez vagy főzelékekhez adják, és könnyen...

bővebben

Tarhonya (főtt)

A tarhonya egy hagyományos magyar tésztafajta, amelyet általában búzalisztből készítenek. Főtt formában fogyasztják, és gyakran használják levesek...

bővebben

Szőlőmagolaj

A szőlőmagolaj (Vitis vinifera) hidegen sajtolt olaj, amelyet a szőlőmagokból nyernek ki. Gazdag antioxidánsokban és egészséges zsírsavakban,...

bővebben

Szójavirsli

A szójavirsli (tofu) a szójababból készült élelmiszer, amelynek textúrája hasonló a sajthoz. Magas fehérje- és alacsony zsírtartalma miatt népszerű...

bővebben

Szójatúró (Tofu)

A szójatúró vagy tofu egy szójából készült élelmiszer, amelynek textúrája hasonló a sajthoz. Magas fehérje- és alacsony zsírtartalma miatt népszerű...

bővebben

Szójatej

A szójatej a szójababokból készült növényi tejalternatíva. Gazdag fehérjében és kalciumban, és koleszterinmentes, így kiváló alternatíva lehet az...

bővebben

Szójaszósz

A szójaszósz egy sós ízesítőszert jelent, amelyet a szójabab fermentálásával állítanak elő. Gyakran használják a kínai és japán konyhában, de egyre...

bővebben

Szójás kenyér

A szójás kenyér olyan kenyér, amelynek egy része szójabablisztből készül. A szójaliszt magas fehérjetartalmú és gluténmentes alternatíva lehet a...

bővebben

Szójás fasírtpor

A szójás fasírtpor egy vegetáriánus alternatíva a húsos ételekhez. A szójababokból készül, és magas fehérjetartalmú, ízletes és egészséges...

bővebben
Fedezz fel még több cikket!

EGÉSZSÉG

Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness

 

EDZÉS

Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés

 

ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS

Diéta és fogyás, vitaminok