Kalória táblázat

Spenótlevél

A spenótlevél (Spinacia oleracea) egy zöld levelű növény, amelyet általában salátákhoz vagy főételekhez használnak. A spenótlevél gazdag...

bővebben

Spárgatök

A spárgatök (Cucurbita pepo var. fastigata) egy zöldségféle, amelynek hosszú, keskeny, zöld vagy sárga színű termése van. A spárgatök gazdag...

bővebben

Szerecsendióolaj

A szerecsendióolaj (Myristica fragrans) a szerecsendió nevű fűszerből készülő illóolaj. A szerecsendióolaj számos egészségügyi előnnyel rendelkezik,...

bővebben

Szárnyasbab (száraz)

A szárnyasbab (Vigna unguiculata) egy szárazbabfajta, amely Afrikából származik. Magas fehérjetartalmú és sok ásványi anyagot tartalmaz, például...

bővebben

Szardínia olaj

A szardínia olaj a szardínia (Sardina pilchardus) halból készült olaj, amely gazdag omega-3 zsírsavakban és D-vitaminban. A szardínia olaj...

bővebben

Száraztészta (8 tojásos)

A száraztészta (8 tojásos) egy olyan tésztafajta, amelynek alapanyaga liszt és tojás. A száraztészta különböző formájú lehet, például spagetti,...

bővebben

Száraztészta (4 tojásos)

A száraztészta (4 tojásos) egy olyan tésztafajta, amelynek alapanyaga a búzaliszt és tojás. A száraztészta számos formában és méretben kapható, és...

bővebben

Szárnyasbab (főtt)

A szárnyasbab (Vigna unguiculata) egy hüvelyes növény, amelynek főtt formája gyakran használatos a konyhában. Gazdag fehérjében, rostban és ásványi...

bővebben

Szójaliszt

A szójaliszt a szójababok őrleménye, amelyet számos élelmiszeripari termékben használnak, például kenyérben, tésztában és sütikben. A szójaliszt...

bővebben
Fedezz fel még több cikket!

EGÉSZSÉG

Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness

 

EDZÉS

Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés

 

ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS

Diéta és fogyás, vitaminok