Kalória táblázat

Sűrített paradicsom 28-30%

A sűrített paradicsom 28-30% koncentrált paradicsomlé, amelyet a paradicsom feldolgozása során állítanak elő. A sűrített paradicsom sokféle ételhez...

bővebben

Snidling

A snidling (Allium schoenoprasum) egy apró, hagymafélék családjába tartozó növény, amelynek hosszú, vékony levelei vannak. A snidlinget általában...

bővebben

Szójafehérje

A szójafehérje a szójabab (Glycine max) magjából készült fehérjepor, amely számos egészségügyi előnnyel rendelkezik, például magas...

bővebben

Szójacsíra

A szójacsíra (Glycine max) a szójabab csíráztatásával előállított élelmiszer. Magas fehérje- és rosttartalmának köszönhetően fontos tápanyagforrás...

bővebben

Szójabab (száraz)

A szójabab (Glycine max) egy szárazbab, amelyet széles körben termesztenek az élelmiszeriparban és az állattenyésztésben. A szójabab gazdag...

bővebben

Szójabab (főtt)

A szójabab (Glycine max) egy hüvelyes növény, amelynek magjai széles körben használják az élelmiszeriparban. Főtt formában magas fehérje- és...

bővebben

Szója joghurt

A szója joghurt egy olyan joghurt, amelynek alapanyaga a szójabab. Ez a joghurt alternatívája lehet azoknak, akik nem fogyasztanak állati eredetű...

bővebben

Szezámmagolaj

A szezámmagolaj (Sesamum indicum) a szezámmagból kinyert növényi olaj. Gazdag egészséges zsírsavakban és antioxidánsokban, és számos egészségügyi...

bővebben

Szerecsendióolaj

A szerecsendióolaj (Myristica fragrans) a szerecsendió nevű fűszerből készülő illóolaj. A szerecsendióolaj számos egészségügyi előnnyel rendelkezik,...

bővebben
Fedezz fel még több cikket!

EGÉSZSÉG

Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness

 

EDZÉS

Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés

 

ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS

Diéta és fogyás, vitaminok