Kalória táblázat

Sertéspofa

A sertéspofa a sertés hátsó részének egy része, amely húsos és zsíros. Gyakran használják sültek, pörköltek és egyéb húsételek készítéséhez. A...

bővebben

Sertéskaraj (rövid karaj)

A sertéskaraj (rövid karaj) a sertés oldalán található húsos rész, amelyet általában szeletelve vagy egészben sütve fogyasztanak. Magas...

bővebben

Sertéshús (zsíros)

A sertéshús (zsíros) a sertés testének különböző részeiből származó hús, amely magas zsírtartalmú lehet. A sertéshús számos tápanyagot tartalmaz,...

bővebben

Sertéskaraj (hosszú karaj)

A sertéskaraj (hosszú karaj) a sertés oldalán található hosszúkás, sovány hús. Gyakran sütik vagy grillezik, és sokféle fűszerrel és ízesítővel...

bővebben

Sertéshús (sovány)

A sertéshús (sovány) a sertés húsából származó fehérjékben gazdag élelmiszer. A sovány sertéshús alacsony zsírtartalmú, és magas fehérjetartalmú,...

bővebben

Sertésgyomor

A sertésgyomor (ventriculus porcinus) a sertés emésztőrendszerének egyik szervének belső falából készült élelmiszeripari termék. Általában...

bővebben

Sertéshús (közepesen zsíros)

A közepesen zsíros sertéshús kiváló fehérjeforrás, és számos fontos tápanyagot tartalmaz, például vasat, cinket és B-vitaminokat. Azonban a túlzott...

bővebben

Sertésfül

A sertésfül (Sus scrofa) a sertések füle, amelyet különféle ételekhez használnak, például levesekhez vagy salátákhoz. A sertésfül magas...

bővebben

Sertésvese

A sertésvese (Sus scrofa domesticus) a sertések belsőségei közé tartozik, és általában ételek készítéséhez használják. Magas fehérjetartalma miatt...

bővebben
Fedezz fel még több cikket!

EGÉSZSÉG

Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness

 

EDZÉS

Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés

 

ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS

Diéta és fogyás, vitaminok