A sertéspofa a sertés hátsó részének egy része, amely húsos és zsíros. Gyakran használják sültek, pörköltek és egyéb húsételek készítéséhez. A...
Sertéskaraj (rövid karaj)
A sertéskaraj (rövid karaj) a sertés oldalán található húsos rész, amelyet általában szeletelve vagy egészben sütve fogyasztanak. Magas...
Sertéshús (zsíros)
A sertéshús (zsíros) a sertés testének különböző részeiből származó hús, amely magas zsírtartalmú lehet. A sertéshús számos tápanyagot tartalmaz,...
Sertéskaraj (hosszú karaj)
A sertéskaraj (hosszú karaj) a sertés oldalán található hosszúkás, sovány hús. Gyakran sütik vagy grillezik, és sokféle fűszerrel és ízesítővel...
Sertéshús (sovány)
A sertéshús (sovány) a sertés húsából származó fehérjékben gazdag élelmiszer. A sovány sertéshús alacsony zsírtartalmú, és magas fehérjetartalmú,...
Sertésgyomor
A sertésgyomor (ventriculus porcinus) a sertés emésztőrendszerének egyik szervének belső falából készült élelmiszeripari termék. Általában...
Sertéshús (közepesen zsíros)
A közepesen zsíros sertéshús kiváló fehérjeforrás, és számos fontos tápanyagot tartalmaz, például vasat, cinket és B-vitaminokat. Azonban a túlzott...
Sertésfül
A sertésfül (Sus scrofa) a sertések füle, amelyet különféle ételekhez használnak, például levesekhez vagy salátákhoz. A sertésfül magas...
Sertésvese
A sertésvese (Sus scrofa domesticus) a sertések belsőségei közé tartozik, és általában ételek készítéséhez használják. Magas fehérjetartalma miatt...
EGÉSZSÉG
Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness
EDZÉS
Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés
ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS
Diéta és fogyás, vitaminok