Kalória táblázat

Sertéstarja

A sertéstarja a sertés hátulsó részéből származó hús, amely sokféle módon elkészíthető. Magas fehérjetartalma miatt fontos táplálékforrás lehet,...

bővebben

Sertésszív

A sertésszív (Sus scrofa domesticus) a sertés családjába tartozó állat szívizma. Magas fehérjetartalma miatt fontos táplálékforrás, és számos...

bővebben

Sertésszalonna

A sertésszalonna a sertés hasának zsíros része, amelyet hagyományosan felhasználnak sütéshez és főzéshez. Magas zsírtartalma miatt mérsékelten...

bővebben

Sertéssonka

A sertéssonka egy sertéshús alapú húskészítmény, amelyet általában sóval, fűszerekkel és füstöléssel ízesítenek. A sertéssonka magas fehérjetartalmú...

bővebben

Sertésnyelv

A sertésnyelv a sertés nyelvének húsos része, amelyet általában főzve vagy párolva fogyasztanak. Magas fehérjetartalma és alacsony zsírtartalma...

bővebben

Sertésmáj

A sertésmáj (Sus scrofa domesticus) a sertés belsőségei közé tartozik, és a máj az egyik legértékesebb része. Magas fehérje- és vasforrás, valamint...

bővebben

Sertéslép

A sertéslép a sertés lábából származó húsos rész, amelyet általában főznek vagy párolnak. A sertéslép magas kollagéntartalmának köszönhetően...

bővebben

Sertéslapocka

A sertéslapocka egy sertéshús része, amely a nyak és a bordák között található. Általában sütve vagy főzve fogyasztják, és sokféle ételhez...

bővebben

Sertéspofa

A sertéspofa a sertés hátsó részének egy része, amely húsos és zsíros. Gyakran használják sültek, pörköltek és egyéb húsételek készítéséhez. A...

bővebben
Fedezz fel még több cikket!

EGÉSZSÉG

Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness

 

EDZÉS

Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés

 

ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS

Diéta és fogyás, vitaminok