A Serrano paprika (Capsicum annuum) egy közepesen csípős paprika fajta, amely Mexikóból származik. A Serrano paprika gazdag C-vitaminban és...
Savanyú káposzta
A savanyú káposzta (Brassica oleracea var. capitata f. alba) a káposztafélék családjába tartozó zöldség, amelyet fermentációval készítenek. A...
Savanyú uborka
A savanyú uborka (Cucumis sativus) egy frissítő és ízletes zöldség, amelyet általában savanyúságáért szeretnek. A savanyú uborka gazdag vitaminokban...
Sárgarépalé
A sárgarépalé egy gyümölcslé, amelyet a sárgarépa (Daucus carota) préselésével készítenek. A sárgarépa magas karotinoid tartalmának köszönhetően jó...
Sárgarépa
A sárgarépa (Daucus carota) egy gyökérzöldség, amelynek édes íze és narancssárga színe van. Magas A-vitamin tartalmának köszönhetően fontos szerepet...
Sárgarépa (főtt)
A főtt sárgarépa (Daucus carota) egy gyökérzöldség, amely gazdag A-vitaminban és rostokban. Főzve vagy párolva fogyasztják, és számos egészségügyi...
Sárgaborsó (száraz)
A sárgaborsó (Pisum sativum) egy szárazbabfajta, amelyet általában száraz formában értékesítenek. A sárgaborsó gazdag fehérjében, rostban és ásványi...
Sertéspofa
A sertéspofa a sertés hátsó részének egy része, amely húsos és zsíros. Gyakran használják sültek, pörköltek és egyéb húsételek készítéséhez. A...
Sertéskaraj (rövid karaj)
A sertéskaraj (rövid karaj) a sertés oldalán található húsos rész, amelyet általában szeletelve vagy egészben sütve fogyasztanak. Magas...
EGÉSZSÉG
Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness
EDZÉS
Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés
ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS
Diéta és fogyás, vitaminok