Kalória táblázat

Sertésláb

A sertésláb a sertés hátsó lábának része, amelyet általában főzve vagy sült formában fogyasztanak. A sertésláb magas fehérje- és kollagéntartalmának...

bővebben

Rozskenyér

A rozskenyér egy olyan kenyér, amelyet rozslisztből készítenek. A rozskenyér magasabb rosttartalmú és lassabban emészthető, mint a fehér kenyér, így...

bővebben

Sertéscomb

A sertéscomb a sertés hátsó részének egyik része, amely húsos és ízletes. Gyakran használják sültekhez, pörköltekhez és egyéb húsételekhez. A...

bővebben

Rózsaszín bab (száraz)

A rózsaszín bab (Phaseolus vulgaris) egy szárazbab fajta, amelynek hüvelye rózsaszín színű. A rózsaszín bab gazdag fehérjében, rostban és ásványi...

bővebben

Sertésborda

A sertésborda egy sertéshús szelet, amely a bordák közötti részből származik. Általában sütve vagy grillezve fogyasztják, és sokféle fűszerrel és...

bővebben

Serrano paprika

A Serrano paprika (Capsicum annuum) egy közepesen csípős paprika fajta, amely Mexikóból származik. A Serrano paprika gazdag C-vitaminban és...

bővebben

Savanyú káposzta

A savanyú káposzta (Brassica oleracea var. capitata f. alba) a káposztafélék családjába tartozó zöldség, amelyet fermentációval készítenek. A...

bővebben

Sertéssonka

A sertéssonka egy sertéshús alapú húskészítmény, amelyet általában sóval, fűszerekkel és füstöléssel ízesítenek. A sertéssonka magas fehérjetartalmú...

bővebben

Sertésnyelv

A sertésnyelv a sertés nyelvének húsos része, amelyet általában főzve vagy párolva fogyasztanak. Magas fehérjetartalma és alacsony zsírtartalma...

bővebben
Fedezz fel még több cikket!

EGÉSZSÉG

Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness

 

EDZÉS

Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés

 

ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS

Diéta és fogyás, vitaminok