Kalória táblázat

Serrano paprika

A Serrano paprika (Capsicum annuum) egy közepesen csípős paprika fajta, amely Mexikóból származik. A Serrano paprika gazdag C-vitaminban és...

bővebben

Savanyú káposzta

A savanyú káposzta (Brassica oleracea var. capitata f. alba) a káposztafélék családjába tartozó zöldség, amelyet fermentációval készítenek. A...

bővebben

Savanyú uborka

A savanyú uborka (Cucumis sativus) egy frissítő és ízletes zöldség, amelyet általában savanyúságáért szeretnek. A savanyú uborka gazdag vitaminokban...

bővebben

Sárgarépalé

A sárgarépalé egy gyümölcslé, amelyet a sárgarépa (Daucus carota) préselésével készítenek. A sárgarépa magas karotinoid tartalmának köszönhetően jó...

bővebben

Sárgarépa

A sárgarépa (Daucus carota) egy gyökérzöldség, amelynek édes íze és narancssárga színe van. Magas A-vitamin tartalmának köszönhetően fontos szerepet...

bővebben

Sárgarépa (főtt)

A főtt sárgarépa (Daucus carota) egy gyökérzöldség, amely gazdag A-vitaminban és rostokban. Főzve vagy párolva fogyasztják, és számos egészségügyi...

bővebben

Sárgaborsó (száraz)

A sárgaborsó (Pisum sativum) egy szárazbabfajta, amelyet általában száraz formában értékesítenek. A sárgaborsó gazdag fehérjében, rostban és ásványi...

bővebben

Sertéspofa

A sertéspofa a sertés hátsó részének egy része, amely húsos és zsíros. Gyakran használják sültek, pörköltek és egyéb húsételek készítéséhez. A...

bővebben

Sertéskaraj (rövid karaj)

A sertéskaraj (rövid karaj) a sertés oldalán található húsos rész, amelyet általában szeletelve vagy egészben sütve fogyasztanak. Magas...

bővebben
Fedezz fel még több cikket!

EGÉSZSÉG

Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness

 

EDZÉS

Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés

 

ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS

Diéta és fogyás, vitaminok