A sertésláb a sertés hátsó lábának része, amelyet általában főzve vagy sült formában fogyasztanak. A sertésláb magas fehérje- és kollagéntartalmának...
Rozskenyér
A rozskenyér egy olyan kenyér, amelyet rozslisztből készítenek. A rozskenyér magasabb rosttartalmú és lassabban emészthető, mint a fehér kenyér, így...
Sertéscomb
A sertéscomb a sertés hátsó részének egyik része, amely húsos és ízletes. Gyakran használják sültekhez, pörköltekhez és egyéb húsételekhez. A...
Rózsaszín bab (száraz)
A rózsaszín bab (Phaseolus vulgaris) egy szárazbab fajta, amelynek hüvelye rózsaszín színű. A rózsaszín bab gazdag fehérjében, rostban és ásványi...
Sertésborda
A sertésborda egy sertéshús szelet, amely a bordák közötti részből származik. Általában sütve vagy grillezve fogyasztják, és sokféle fűszerrel és...
Serrano paprika
A Serrano paprika (Capsicum annuum) egy közepesen csípős paprika fajta, amely Mexikóból származik. A Serrano paprika gazdag C-vitaminban és...
Savanyú káposzta
A savanyú káposzta (Brassica oleracea var. capitata f. alba) a káposztafélék családjába tartozó zöldség, amelyet fermentációval készítenek. A...
Sertéssonka
A sertéssonka egy sertéshús alapú húskészítmény, amelyet általában sóval, fűszerekkel és füstöléssel ízesítenek. A sertéssonka magas fehérjetartalmú...
Sertésnyelv
A sertésnyelv a sertés nyelvének húsos része, amelyet általában főzve vagy párolva fogyasztanak. Magas fehérjetartalma és alacsony zsírtartalma...
EGÉSZSÉG
Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness
EDZÉS
Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés
ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS
Diéta és fogyás, vitaminok