Kalória táblázat

Eritrit

Az eritrit egy cukoralkohol, amely természetesen előfordul a gyümölcsökben és zöldségekben. Alacsony kalóriatartalmú édesítőszerként használják,...

bővebben

Dió

A dió (Juglans regia) egy nagy, kemény héjú gyümölcs, amelyet a diófa termel. A dió gazdag forrása az egészséges zsíroknak, fehérjének és rostoknak,...

bővebben

Disznósajt

A disznósajt egy hagyományos magyar sajtfajta, amelyet disznótejből készítenek. A sajt jellegzetes ízét és illatát a disznótej adja, és általában...

bővebben

Csicseriborsó liszt

A csicseriborsó liszt (Cicer arietinum) a csicseriborsó szárított és őrölt formája. Gazdag fehérjében, rostban és számos fontos tápanyagban, mint...

bővebben

Cserkészkolbász

A cserkészkolbász egy hagyományos magyar kolbászfajta, amelyet általában sertéshúsból készítenek. A kolbász ízesítése általában fokhagymával,...

bővebben

Chilipor

A chilipor vagy cayenne bors (Capsicum annuum) egy csípős paprika fajta, amelyet szárítva és őrölve használnak fűszerként. A chilipor gazdag...

bővebben

Csillaggyümölcs (Karambola)

A csillaggyümölcs, más néven karambola (Averrhoa carambola) egy trópusi gyümölcs, amelynek formája csillag alakú. A gyümölcs édes és savanykás ízű,...

bővebben
Fedezz fel még több cikket!

EGÉSZSÉG

Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness

 

EDZÉS

Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés

 

ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS

Diéta és fogyás, vitaminok