Az eritrit egy cukoralkohol, amely természetesen előfordul a gyümölcsökben és zöldségekben. Alacsony kalóriatartalmú édesítőszerként használják,...
Dió
A dió (Juglans regia) egy nagy, kemény héjú gyümölcs, amelyet a diófa termel. A dió gazdag forrása az egészséges zsíroknak, fehérjének és rostoknak,...
Étcsokoládé (45-59% kakaótartalmú)
Az étcsokoládé (45-59% kakaótartalmú) egy édesség, amelynek alapanyaga a kakaóbab. Az étcsokoládéban található flavonoidok és antioxidánsok számos...
Disznósajt
A disznósajt egy hagyományos magyar sajtfajta, amelyet disznótejből készítenek. A sajt jellegzetes ízét és illatát a disznótej adja, és általában...
Étcsokoládé (60-69% kakaótartalmú)
Az étcsokoládé (60-69% kakaótartalmú) egy sötét csokoládé, amelynek magasabb a kakaótartalma, mint a tejcsokoládénak. Az étcsokoládéban található...
Csicseriborsó liszt
A csicseriborsó liszt (Cicer arietinum) a csicseriborsó szárított és őrölt formája. Gazdag fehérjében, rostban és számos fontos tápanyagban, mint...
Cserkészkolbász
A cserkészkolbász egy hagyományos magyar kolbászfajta, amelyet általában sertéshúsból készítenek. A kolbász ízesítése általában fokhagymával,...
Chilipor
A chilipor vagy cayenne bors (Capsicum annuum) egy csípős paprika fajta, amelyet szárítva és őrölve használnak fűszerként. A chilipor gazdag...
Csillaggyümölcs (Karambola)
A csillaggyümölcs, más néven karambola (Averrhoa carambola) egy trópusi gyümölcs, amelynek formája csillag alakú. A gyümölcs édes és savanykás ízű,...
EGÉSZSÉG
Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness
EDZÉS
Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés
ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS
Diéta és fogyás, vitaminok