Kalória táblázat

Élesztő

Az élesztő (Saccharomyces cerevisiae) egy mikroszkopikus gomba, amelyet a kenyér, a sör és más élelmiszerek fermentálására használnak. Az élesztő...

bővebben

Enoki gomba

Az enoki gomba (Flammulina velutipes) egy ehető gomba, amelyet általában Ázsiában termesztenek. Hosszú, vékony szárú és fehér sapkájú, és általában...

bővebben

Eper dzsem

Az eper dzsem egy édes, gyümölcsös ízű lekvár, amelyet általában az eperből készítenek. Az eper dzsem magas C-vitamin tartalmának köszönhetően...

bővebben

Eper

Az eper (Fragaria × ananassa) egy édes, vörös gyümölcs, amelyet általában nyáron szüretelnek. Az eper magas C-vitamin- és rosttartalmának...

bővebben

Erőleveskocka

Az erőleveskocka egy koncentrált, szárított leveskocka, amelyet általában húslevesek, zöldséglevesek és egyéb levesek ízesítésére használnak. Az...

bővebben

Datolyaszilva

A datolyaszilva (Phoenix dactylifera) egy trópusi és szubtrópusi területeken honos pálmafajta, amelynek édes, lédús gyümölcse van. A datolyaszilva...

bővebben

Eritrit

Az eritrit egy cukoralkohol, amely természetesen előfordul a gyümölcsökben és zöldségekben. Alacsony kalóriatartalmú édesítőszerként használják,...

bővebben

Dió

A dió (Juglans regia) egy nagy, kemény héjú gyümölcs, amelyet a diófa termel. A dió gazdag forrása az egészséges zsíroknak, fehérjének és rostoknak,...

bővebben
Fedezz fel még több cikket!

EGÉSZSÉG

Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness

 

EDZÉS

Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés

 

ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS

Diéta és fogyás, vitaminok