Az élesztő (Saccharomyces cerevisiae) egy mikroszkopikus gomba, amelyet a kenyér, a sör és más élelmiszerek fermentálására használnak. Az élesztő...
Enoki gomba
Az enoki gomba (Flammulina velutipes) egy ehető gomba, amelyet általában Ázsiában termesztenek. Hosszú, vékony szárú és fehér sapkájú, és általában...
Eper dzsem
Az eper dzsem egy édes, gyümölcsös ízű lekvár, amelyet általában az eperből készítenek. Az eper dzsem magas C-vitamin tartalmának köszönhetően...
Eper
Az eper (Fragaria × ananassa) egy édes, vörös gyümölcs, amelyet általában nyáron szüretelnek. Az eper magas C-vitamin- és rosttartalmának...
Erőleveskocka
Az erőleveskocka egy koncentrált, szárított leveskocka, amelyet általában húslevesek, zöldséglevesek és egyéb levesek ízesítésére használnak. Az...
Datolyaszilva
A datolyaszilva (Phoenix dactylifera) egy trópusi és szubtrópusi területeken honos pálmafajta, amelynek édes, lédús gyümölcse van. A datolyaszilva...
Eritrit
Az eritrit egy cukoralkohol, amely természetesen előfordul a gyümölcsökben és zöldségekben. Alacsony kalóriatartalmú édesítőszerként használják,...
Dió
A dió (Juglans regia) egy nagy, kemény héjú gyümölcs, amelyet a diófa termel. A dió gazdag forrása az egészséges zsíroknak, fehérjének és rostoknak,...
Étcsokoládé (45-59% kakaótartalmú)
Az étcsokoládé (45-59% kakaótartalmú) egy édesség, amelynek alapanyaga a kakaóbab. Az étcsokoládéban található flavonoidok és antioxidánsok számos...
EGÉSZSÉG
Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness
EDZÉS
Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés
ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS
Diéta és fogyás, vitaminok