A rebarbara (Rheum rhabarbarum) egy évelő növény, amelynek vastag, húsos szára és nagy levelei vannak. A rebarbara savanykás ízű, és általában...
Romano sajt
A Romano sajt egy kemény, sós ízű sajt, amelyet eredetileg Olaszországban készítettek. A sajt neve a rómaiakhoz kapcsolódik, akik először...
Rántott tojás
A rántott tojás egy olyan étel, amelyben a tojást felverik, majd lisztbe és zsemlemorzsába forgatják, majd olajban kisütik. Gyakran fogyasztják...
Római saláta
A római saláta (Lactuca sativa var. longifolia) egy zöld leveles zöldség, amelynek hosszú, keskeny levelei vannak. A római saláta gazdag...
Quinoa (száraz)
A quinoa (Chenopodium quinoa) egy szárazföldi növény, amelynek magjai fogyaszthatóak. A quinoa magas fehérje- és rosttartalmú, valamint...
Római bab (száraz)
A római bab (Phaseolus vulgaris) egy szárazbab fajta, amelyet általában szárazon fogyasztanak. Gazdag fehérjében, rostban és ásványi anyagokban,...
Pumpernickel
A pumpernickel egy hagyományos német kenyér, amelyet sötét rozslisztből készítenek. A hosszú sütési idő és alacsony hőmérséklet miatt a kenyér sűrű,...
Római bab (konzerv)
A római bab (Phaseolus vulgaris) egy hüvelyes növény, amelynek termése konzerv formájában is elérhető. Gazdag fehérjében, rostban és ásványi...
Római bab (főtt)
A római bab (Phaseolus vulgaris) egy hüvelyes növény, amelynek főtt babjai sokféle ételben felhasználhatóak. Gazdag fehérjében, rostban és ásványi...
EGÉSZSÉG
Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness
EDZÉS
Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés
ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS
Diéta és fogyás, vitaminok