Kalória táblázat

Rebarbara

A rebarbara (Rheum rhabarbarum) egy évelő növény, amelynek vastag, húsos szára és nagy levelei vannak. A rebarbara savanykás ízű, és általában...

bővebben

Romano sajt

A Romano sajt egy kemény, sós ízű sajt, amelyet eredetileg Olaszországban készítettek. A sajt neve a rómaiakhoz kapcsolódik, akik először...

bővebben

Rántott tojás

A rántott tojás egy olyan étel, amelyben a tojást felverik, majd lisztbe és zsemlemorzsába forgatják, majd olajban kisütik. Gyakran fogyasztják...

bővebben

Római saláta

A római saláta (Lactuca sativa var. longifolia) egy zöld leveles zöldség, amelynek hosszú, keskeny levelei vannak. A római saláta gazdag...

bővebben

Quinoa (száraz)

A quinoa (Chenopodium quinoa) egy szárazföldi növény, amelynek magjai fogyaszthatóak. A quinoa magas fehérje- és rosttartalmú, valamint...

bővebben

Római bab (száraz)

A római bab (Phaseolus vulgaris) egy szárazbab fajta, amelyet általában szárazon fogyasztanak. Gazdag fehérjében, rostban és ásványi anyagokban,...

bővebben

Pumpernickel

A pumpernickel egy hagyományos német kenyér, amelyet sötét rozslisztből készítenek. A hosszú sütési idő és alacsony hőmérséklet miatt a kenyér sűrű,...

bővebben

Római bab (konzerv)

A római bab (Phaseolus vulgaris) egy hüvelyes növény, amelynek termése konzerv formájában is elérhető. Gazdag fehérjében, rostban és ásványi...

bővebben

Római bab (főtt)

A római bab (Phaseolus vulgaris) egy hüvelyes növény, amelynek főtt babjai sokféle ételben felhasználhatóak. Gazdag fehérjében, rostban és ásványi...

bővebben
Fedezz fel még több cikket!

EGÉSZSÉG

Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness

 

EDZÉS

Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés

 

ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS

Diéta és fogyás, vitaminok