Kalória táblázat

Fodormenta (szárított)

A fodormenta (Mentha spicata) egy aromás növény, amelyet gyakran használnak fűszerezésre és teaként. Szárított formában is könnyen elérhető, és...

bővebben

Durián

A durián (Durio zibethinus) egy trópusi gyümölcs, amelynek kemény, tüskés héja van, és belül puha, krémes gyümölcshúsa található. A durián...

bővebben

Farkashal

A farkashal (Canis lupus) a kutyafélék családjába tartozó ragadozó állat. A farkashalak általában nagyobbak és erősebbek, mint a házias kutyák, és...

bővebben

Fehér rizs (főtt)

A fehér rizs (Oryza sativa) egy gabonaféle, amelynek magját a külső héjról eltávolítják. Főtt formában gyakran fogyasztják, és számos tápanyagot...

bővebben

Fehérbor

A fehérbor egy alkoholos ital, amelyet a szőlőből készítenek. A fehérbor készítése során a szőlőszemeket szétzúzzák, majd a mustot erjesztik. A...

bővebben

Fehér rizs (száraz)

A fehér rizs (Oryza sativa) egy szárazföldi növény, amelynek magjai a világ egyik legfontosabb élelmiszerforrása. A fehér rizs magas...

bővebben

Fehérborecet

A fehérborecet (vagy fehér ecet) az ecetfélék családjába tartozó, színtelen, enyhén savanykás ízű folyadék. Általában szőlőből készítik, és széles...

bővebben

Fehér bors

A fehér bors (Piper nigrum) a borsfélék családjába tartozó fűszer, amelyet a borsbogyó szárításával és meghámozásával állítanak elő. A fehér bors...

bővebben

Fehércsokoládé

A fehércsokoládé egy édesség, amelynek alapanyaga a kakaóvaj, cukor és tejpor. A fehércsokoládé nem tartalmaz kakaómasszát, így nem tartalmaz...

bővebben
Fedezz fel még több cikket!

EGÉSZSÉG

Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness

 

EDZÉS

Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés

 

ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS

Diéta és fogyás, vitaminok