Kalória táblázat

Gyömbér (őrölt)

A gyömbér (Zingiber officinale) egy gyökérzöldség, amelyet általában őrölt formában használnak fűszerként. A gyömbérnek számos egészségügyi előnye...

bővebben

Gyümölcsecet

A gyümölcsecet olyan ecet, amelyet gyümölcsök erjesztésével állítanak elő. A leggyakrabban használt gyümölcsök közé tartozik az alma, a szőlő és a...

bővebben

Hajdina (főtt)

A hajdina (Fagopyrum esculentum) egy gabonaféle, amelynek magjából készült étel. Magas fehérje- és rosttartalmának köszönhetően egészséges...

bővebben

Halászlékocka

A halászlékocka egy olyan ételízesítő kocka, amelyet általában halászlé készítéséhez használnak. Tartalmazhat halat, zöldségeket, fűszereket és...

bővebben

Halva

A halva egy édesség, amely különböző országokban és kultúrákban készülhet. Általában magvakból, cukorból és/vagy mézből, valamint fűszerekből áll. A...

bővebben

Harcsa

A harcsa (Siluriformes) egy édesvízi hal, amelynek húsát széles körben fogyasztják. A harcsa húsa magas fehérjetartalmú és alacsony zsírtartalmú,...

bővebben

Házi szárazkolbász

A házi szárazkolbász egy hagyományos húskészítmény, amelyet általában sertés- vagy marhahúsból készítenek. A húst fűszerekkel és sóval keverik...

bővebben

Háztartási keksz

A háztartási keksz egy olyan édesség, amelyet általában tea vagy kávé mellé fogyasztanak. Általában lisztből, cukorból és vajból készül, és...

bővebben

Grapefruitlé (fehér)

A grapefruitlé (Citrus paradisi) egy citrusfélék közé tartozó gyümölcsből készült ital, amelynek fehér színű. A grapefruitlé gazdag C-vitaminban és...

bővebben
Fedezz fel még több cikket!

EGÉSZSÉG

Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness

 

EDZÉS

Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés

 

ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS

Diéta és fogyás, vitaminok