A gyömbér (Zingiber officinale) egy gyökérzöldség, amelyet általában őrölt formában használnak fűszerként. A gyömbérnek számos egészségügyi előnye...
Gyümölcsecet
A gyümölcsecet olyan ecet, amelyet gyümölcsök erjesztésével állítanak elő. A leggyakrabban használt gyümölcsök közé tartozik az alma, a szőlő és a...
Hajdina (főtt)
A hajdina (Fagopyrum esculentum) egy gabonaféle, amelynek magjából készült étel. Magas fehérje- és rosttartalmának köszönhetően egészséges...
Halászlékocka
A halászlékocka egy olyan ételízesítő kocka, amelyet általában halászlé készítéséhez használnak. Tartalmazhat halat, zöldségeket, fűszereket és...
Halva
A halva egy édesség, amely különböző országokban és kultúrákban készülhet. Általában magvakból, cukorból és/vagy mézből, valamint fűszerekből áll. A...
Harcsa
A harcsa (Siluriformes) egy édesvízi hal, amelynek húsát széles körben fogyasztják. A harcsa húsa magas fehérjetartalmú és alacsony zsírtartalmú,...
Házi szárazkolbász
A házi szárazkolbász egy hagyományos húskészítmény, amelyet általában sertés- vagy marhahúsból készítenek. A húst fűszerekkel és sóval keverik...
Háztartási keksz
A háztartási keksz egy olyan édesség, amelyet általában tea vagy kávé mellé fogyasztanak. Általában lisztből, cukorból és vajból készül, és...
Grapefruitlé (fehér)
A grapefruitlé (Citrus paradisi) egy citrusfélék közé tartozó gyümölcsből készült ital, amelynek fehér színű. A grapefruitlé gazdag C-vitaminban és...
EGÉSZSÉG
Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness
EDZÉS
Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés
ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS
Diéta és fogyás, vitaminok