Kalória táblázat

Konyak

A konyak egy francia eredetű, szőlőből készült erős alkoholos ital, amelyet hosszú érlelési folyamat után készítenek. A konyakot általában...

bővebben

Kesudió

A kesudió (Anacardium occidentale) egy trópusi fa, amelynek termése a kesudió. A kesudió gazdag tápanyagokban, például fehérjében, rostban,...

bővebben

Királyrák

A királyrák (Astacus astacus) egy édesvízi rákfajta, amely Európa és Ázsia folyóiban és tavain él. A királyrák húsának íze és textúrája miatt nagyon...

bővebben

Kesudió (pirított)

A kesudió (Anacardium occidentale) egy trópusi fa termése, amelynek magja a kesudió. A kesudió gazdag tápanyagokban, például fehérjében, rostban,...

bővebben

Kagyló

A kagyló olyan tengeri állat, amelynek kemény, kagyló alakú héja van. A kagylók általában ehetőek, és sokféle módon elkészíthetőek, például főzve,...

bővebben

Kajszibarack

A kajszibarack (Prunus armeniaca) egy gyümölcsfa, amelynek édes, sárga vagy narancssárga gyümölcse van, és általában nyáron érik. A kajszibarack...

bővebben

Kakaópor

A kakaópor a kakaóbabokból készült finomra őrölt por. A kakaópor számos egészségügyi előnnyel rendelkezik, például magas antioxidáns- és...

bővebben

Kakukkfű (szárított)

A kakukkfű (Thymus vulgaris) egy aromás, szárított fűszernövény, amelyet gyakran használnak a mediterrán konyhában. A kakukkfűnek számos...

bővebben

Kantalup dinnye

A kantalup dinnye (Cucumis melo var. cantalupensis) egy édes, lédús gyümölcs, amely általában nyáron érik. Gazdag vitaminokban és ásványi...

bővebben
Fedezz fel még több cikket!

EGÉSZSÉG

Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness

 

EDZÉS

Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés

 

ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS

Diéta és fogyás, vitaminok