Kalória táblázat

Pintó bab (száraz)

A pintó bab (Phaseolus vulgaris) egy szárazbab fajta, amelyet főként Mexikóban és az Egyesült Államok délnyugati részén termesztenek. Magas...

bővebben

Pulykaláb

A pulykaláb (Meleagris gallopavo) a pulykafélék családjába tartozó madár, amelynek húsát és tojását emberi fogyasztásra használják. A pulykahús...

bővebben

Pulykacomb (bőrrel)

A pulykacomb (Meleagris gallopavo) a pulyka nevű madárfaj lábszára és combja, amelyet általában bőrrel együtt fogyasztanak. A pulykahús magas...

bővebben

Pulykahús

A pulykahús (Meleagris gallopavo) a pulykafélék családjába tartozó baromfi, amelynek húsa alacsony zsírtartalmú és magas fehérjetartalmú. A...

bővebben

Pulykabőr

A pulykabőr a pulyka (Meleagris gallopavo) bőréből készült élelmiszer. Általában ropogósra sütik, és gyakran fogyasztják karácsonyi és húsvéti...

bővebben

Pulykazúza

A pulykazúza a pulyka belsőségei közé tartozik, és általában főzve vagy sütve fogyasztják. Magas fehérjetartalma miatt népszerű étel a sportolók és...

bővebben

Pulykaszív

A pulykaszív (Meleagris gallopavo) a pulyka (Meleagris) fajhoz tartozó madár belső szerve, amelyet általában főzve vagy sütve fogyasztanak. A...

bővebben

Pulykaszárny

A pulykaszárny a pulyka szárnyából származó hús, amelyet általában sütve vagy főzve fogyasztanak. A pulykahús alacsony zsírtartalmú és magas...

bővebben

Pulykaszárny (bőrrel)

A pulykaszárny (turkey wing) a pulyka szárnyának része, amelyet általában bőrrel együtt fogyasztanak. A pulykahús magas fehérjetartalmú és alacsony...

bővebben
Fedezz fel még több cikket!

EGÉSZSÉG

Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness

 

EDZÉS

Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés

 

ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS

Diéta és fogyás, vitaminok