A pintó bab (Phaseolus vulgaris) egy szárazbab fajta, amelyet főként Mexikóban és az Egyesült Államok délnyugati részén termesztenek. Magas...
Pulykaláb
A pulykaláb (Meleagris gallopavo) a pulykafélék családjába tartozó madár, amelynek húsát és tojását emberi fogyasztásra használják. A pulykahús...
Pulykacomb (bőrrel)
A pulykacomb (Meleagris gallopavo) a pulyka nevű madárfaj lábszára és combja, amelyet általában bőrrel együtt fogyasztanak. A pulykahús magas...
Pulykahús
A pulykahús (Meleagris gallopavo) a pulykafélék családjába tartozó baromfi, amelynek húsa alacsony zsírtartalmú és magas fehérjetartalmú. A...
Pulykabőr
A pulykabőr a pulyka (Meleagris gallopavo) bőréből készült élelmiszer. Általában ropogósra sütik, és gyakran fogyasztják karácsonyi és húsvéti...
Pulykazúza
A pulykazúza a pulyka belsőségei közé tartozik, és általában főzve vagy sütve fogyasztják. Magas fehérjetartalma miatt népszerű étel a sportolók és...
Pulykaszív
A pulykaszív (Meleagris gallopavo) a pulyka (Meleagris) fajhoz tartozó madár belső szerve, amelyet általában főzve vagy sütve fogyasztanak. A...
Pulykaszárny
A pulykaszárny a pulyka szárnyából származó hús, amelyet általában sütve vagy főzve fogyasztanak. A pulykahús alacsony zsírtartalmú és magas...
Pulykaszárny (bőrrel)
A pulykaszárny (turkey wing) a pulyka szárnyának része, amelyet általában bőrrel együtt fogyasztanak. A pulykahús magas fehérjetartalmú és alacsony...
EGÉSZSÉG
Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness
EDZÉS
Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés
ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS
Diéta és fogyás, vitaminok