Kalória táblázat

Mogyoróvaj

A mogyoróvaj egy olyan növényi alapú vaj, amelyet a mogyoró (Arachis hypogaea) magjából készítenek. Gazdag egészséges zsírsavakban és fehérjékben,...

bővebben

Marhahúsleves kocka

A marhahúsleves kocka egy előre elkészített, szárított kocka, amelyet húsleves készítéséhez használnak. Általában marhahúsból készül, és...

bővebben

Mustármag

A mustármag (Brassica nigra) a keresztesvirágúak családjába tartozó növény magja, amelyet fűszerként használnak. A mustármagból készült mustár...

bővebben

Marha párizsi

A marha párizsi egy füstölt, szeletelt hús, amelyet általában marhahúsból készítenek. A párizsi felvágottak közé tartozik, és általában hidegtálakon...

bővebben

Mogyorókrém

A mogyorókrém egy olyan élelmiszer, amelyet mogyoróból készítenek. Általában cukorral és olajjal keverik össze, hogy krémes állagú legyen. A...

bővebben

Marcipánmassza

A marcipánmassza egy édes, mandulából készült massza, amelyet cukorral és tojásfehérjével kevernek össze. Gyakran használják sütemények és édességek...

bővebben

Mogyoró (pirított)

A pirított mogyoró (Arachis hypogaea) egy gyakori dióféle, amelyet általában snackként fogyasztanak. A mogyoró magas fehérje- és rosttartalmú, és...

bővebben

Mogyoró

A mogyoró (Arachis hypogaea) egy olyan növény, amelynek termése a mogyoróhüvelyben található. A mogyoró gazdag fehérjében, rostban és egészséges...

bővebben

Mogyoróliszt

A mogyoróliszt a mogyoró (Papaver somniferum) darált magjából készült liszt, amely sok fehérjét, rostot és egészséges zsírokat tartalmaz. A...

bővebben
Fedezz fel még több cikket!

EGÉSZSÉG

Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness

 

EDZÉS

Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés

 

ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS

Diéta és fogyás, vitaminok