A puding egy desszert, amelyet általában tejből, cukorból és keményítőből készítenek. Különböző ízesítőkkel, például vaníliával, csokoládéval vagy...
Pintó bab (főtt)
A pintó bab (Phaseolus vulgaris) egy fajta bab, amelyet főtt formában fogyasztanak. Gazdag fehérjében, rostban és ásványi anyagokban, mint például a...
Pulyka alsócomb
A pulyka alsócombja a pulyka lábának alsó része, amely húsos és ízletes. A pulykahús magas fehérjetartalmú és alacsony zsírtartalmú, így egészséges...
Pézsmatök
A pézsmatök (Cucurbita moschata) egy tökféle, amelynek édes, pézsmás ízű húsos gyümölcse van. A pézsmatök gazdag A-vitaminban és rostokban, és...
Pulyka alsócomb (bőrrel)
A pulyka alsócombja (bőrrel) egy nagyon tápláló és fehérjedús élelmiszer, amely kiváló forrása a B-vitaminoknak és a vasnak. A bőrös rész magas...
Pézsmapocok
A pézsmapocok (Cavia porcellus) egy kis testű rágcsáló, amelyet gyakran háziállatként tartanak. Számos fajtája van, és a legtöbbjüknek puha, selymes...
Provolone sajt
A provolone sajt egy olasz kemény sajt, amelyet tehenek tejéből készítenek. A sajt íze füstös és enyhén édes, és általában szendvicsekben vagy...
Petrezselyem zöldje
A petrezselyem (Petroselinum crispum) egy zöldfűszer, amelyet általában díszítésként vagy ízesítőként használnak. Gazdag C-vitaminban és káliumban,...
Póréhagyma
A póréhagyma (Allium porrum) egy zöldségféle, amelynek hosszú, fehér része van, amelyet általában felhasználnak főzéshez vagy salátákhoz. A...
EGÉSZSÉG
Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness
EDZÉS
Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés
ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS
Diéta és fogyás, vitaminok