Kalória táblázat

Mosómedvehús

A mosómedvehús (Arctium lappa) egy évelő növény, amelynek gyökereit hagyományosan használják gyógyászati célokra. A gyökérben található...

bővebben

Monterey sajt

A Monterey sajt egy félkemény sajt, amelyet a Monterey Jack sajtból készítenek. A Monterey Jack sajt eredetileg Kaliforniából származik, és a...

bővebben

Mozzarella sajt

A mozzarella sajt egy olasz eredetű, puha, fehér sajt, amelyet általában tehéntejből készítenek. A mozzarella sajt számos ételhez felhasználható,...

bővebben

Muenster sajt

A Muenster sajt egy puha, krémes sajt, amelyet eredetileg Franciaországban készítettek. A sajt íze enyhén fűszeres és enyhén savanykás, és általában...

bővebben

Márványsajt

A márványsajt egy kemény, érett sajt, amelyet általában tehenek tejéből készítenek. A sajt különlegessége, hogy fehér és fekete színű rétegek...

bővebben

Mungóbab (főtt)

A mungóbab (Vigna radiata) egy hüvelyes növény, amelynek főtt formája gyakran használatos az ázsiai konyhában. Gazdag fehérjében, rostban és ásványi...

bővebben

Mascarpone sajt

A mascarpone sajt egy olasz eredetű, krémes, lágy sajt, amelyet általában desszertekhez használnak. A mascarpone sajt íze enyhén édes és krémes, és...

bővebben

Mungóbab (száraz)

A mungóbab (Vigna radiata) egy szárazbab, amelyet általában hüvelyes zöldségként fogyasztanak. Gazdag fehérjében, rostban és ásványi anyagokban,...

bővebben

Mazsolás kenyér

A mazsolás kenyér egy olyan kenyérfajta, amelynek tésztájába mazsola van keverve. A mazsola gazdag antioxidánsokban és rostokban, és segíthet...

bővebben
Fedezz fel még több cikket!

EGÉSZSÉG

Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness

 

EDZÉS

Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés

 

ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS

Diéta és fogyás, vitaminok