A mosómedvehús (Arctium lappa) egy évelő növény, amelynek gyökereit hagyományosan használják gyógyászati célokra. A gyökérben található...
Monterey sajt
A Monterey sajt egy félkemény sajt, amelyet a Monterey Jack sajtból készítenek. A Monterey Jack sajt eredetileg Kaliforniából származik, és a...
Mozzarella sajt
A mozzarella sajt egy olasz eredetű, puha, fehér sajt, amelyet általában tehéntejből készítenek. A mozzarella sajt számos ételhez felhasználható,...
Muenster sajt
A Muenster sajt egy puha, krémes sajt, amelyet eredetileg Franciaországban készítettek. A sajt íze enyhén fűszeres és enyhén savanykás, és általában...
Márványsajt
A márványsajt egy kemény, érett sajt, amelyet általában tehenek tejéből készítenek. A sajt különlegessége, hogy fehér és fekete színű rétegek...
Mungóbab (főtt)
A mungóbab (Vigna radiata) egy hüvelyes növény, amelynek főtt formája gyakran használatos az ázsiai konyhában. Gazdag fehérjében, rostban és ásványi...
Mascarpone sajt
A mascarpone sajt egy olasz eredetű, krémes, lágy sajt, amelyet általában desszertekhez használnak. A mascarpone sajt íze enyhén édes és krémes, és...
Mungóbab (száraz)
A mungóbab (Vigna radiata) egy szárazbab, amelyet általában hüvelyes zöldségként fogyasztanak. Gazdag fehérjében, rostban és ásványi anyagokban,...
Mazsolás kenyér
A mazsolás kenyér egy olyan kenyérfajta, amelynek tésztájába mazsola van keverve. A mazsola gazdag antioxidánsokban és rostokban, és segíthet...
EGÉSZSÉG
Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness
EDZÉS
Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés
ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS
Diéta és fogyás, vitaminok