A zöldpaprika (Capsicum annuum) egy zöldség, amelynek édes vagy csípős íze lehet. Magas C-vitamin tartalmának köszönhetően segíthet az immunrendszer...
Vöröslencse (száraz)
A vöröslencse (Lens culinaris) egy száraz hüvelyes növény, amelyet széles körben használnak a világ különböző részein. Gazdag fehérjében, rostban és...
Zöldborsó (nyers)
A zöldborsó (Pisum sativum) egy hüvelyes növény, amelynek a hüvelyében található a mag. A nyers zöldborsó gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban,...
Zöldborsó (konzerv)
A zöldborsó (Pisum sativum) egy hüvelyes növény, amelynek a hüvelyében található a mag. A konzervált zöldborsók általában frissekhez hasonlóan...
Mogyoróolaj
A mogyoróolaj (Arachis hypogaea) a mogyoró (peanut) magjából kinyert növényi olaj. Gazdag egyszeresen telítetlen zsírsavakban és E-vitaminban, és...
Mókushús
A mókus (Sciurus vulgaris) egy közönséges rágcsáló, amelynek húsa fogyasztható, de nem szokásos élelmiszer. A mókushús általában vadászat során...
Mosómedvehús
A mosómedvehús (Arctium lappa) egy évelő növény, amelynek gyökereit hagyományosan használják gyógyászati célokra. A gyökérben található...
Monterey sajt
A Monterey sajt egy félkemény sajt, amelyet a Monterey Jack sajtból készítenek. A Monterey Jack sajt eredetileg Kaliforniából származik, és a...
Mozzarella sajt
A mozzarella sajt egy olasz eredetű, puha, fehér sajt, amelyet általában tehéntejből készítenek. A mozzarella sajt számos ételhez felhasználható,...
EGÉSZSÉG
Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness
EDZÉS
Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés
ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS
Diéta és fogyás, vitaminok