Kalória táblázat

Zöldpaprika

A zöldpaprika (Capsicum annuum) egy zöldség, amelynek édes vagy csípős íze lehet. Magas C-vitamin tartalmának köszönhetően segíthet az immunrendszer...

bővebben

Vöröslencse (száraz)

A vöröslencse (Lens culinaris) egy száraz hüvelyes növény, amelyet széles körben használnak a világ különböző részein. Gazdag fehérjében, rostban és...

bővebben

Zöldborsó (nyers)

A zöldborsó (Pisum sativum) egy hüvelyes növény, amelynek a hüvelyében található a mag. A nyers zöldborsó gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban,...

bővebben

Zöldborsó (konzerv)

A zöldborsó (Pisum sativum) egy hüvelyes növény, amelynek a hüvelyében található a mag. A konzervált zöldborsók általában frissekhez hasonlóan...

bővebben

Mogyoróolaj

A mogyoróolaj (Arachis hypogaea) a mogyoró (peanut) magjából kinyert növényi olaj. Gazdag egyszeresen telítetlen zsírsavakban és E-vitaminban, és...

bővebben

Mókushús

A mókus (Sciurus vulgaris) egy közönséges rágcsáló, amelynek húsa fogyasztható, de nem szokásos élelmiszer. A mókushús általában vadászat során...

bővebben

Mosómedvehús

A mosómedvehús (Arctium lappa) egy évelő növény, amelynek gyökereit hagyományosan használják gyógyászati célokra. A gyökérben található...

bővebben

Monterey sajt

A Monterey sajt egy félkemény sajt, amelyet a Monterey Jack sajtból készítenek. A Monterey Jack sajt eredetileg Kaliforniából származik, és a...

bővebben

Mozzarella sajt

A mozzarella sajt egy olasz eredetű, puha, fehér sajt, amelyet általában tehéntejből készítenek. A mozzarella sajt számos ételhez felhasználható,...

bővebben
Fedezz fel még több cikket!

EGÉSZSÉG

Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness

 

EDZÉS

Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés

 

ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS

Diéta és fogyás, vitaminok