Kalória táblázat

Zöldborsó (nyers)

A zöldborsó (Pisum sativum) egy hüvelyes növény, amelynek a hüvelyében található a mag. A nyers zöldborsó gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban,...

bővebben

Zöldborsó (konzerv)

A zöldborsó (Pisum sativum) egy hüvelyes növény, amelynek a hüvelyében található a mag. A konzervált zöldborsók általában frissekhez hasonlóan...

bővebben

Zöldborsó (főtt)

A zöldborsó (Pisum sativum) egy hüvelyes növény, amelynek a hüvelyében található a mag. Főzve vagy párolva fogyasztják, és gazdag fehérjében,...

bővebben

Zöldborsó (fagyasztott)

A zöldborsó (Pisum sativum) egy hüvelyes növény, amelynek a magjai fagyasztva is könnyen elérhetőek. Magas fehérje- és rosttartalmuk miatt fontos...

bővebben

Mosómedvehús

A mosómedvehús (Arctium lappa) egy évelő növény, amelynek gyökereit hagyományosan használják gyógyászati célokra. A gyökérben található...

bővebben

Monterey sajt

A Monterey sajt egy félkemény sajt, amelyet a Monterey Jack sajtból készítenek. A Monterey Jack sajt eredetileg Kaliforniából származik, és a...

bővebben

Mozzarella sajt

A mozzarella sajt egy olasz eredetű, puha, fehér sajt, amelyet általában tehéntejből készítenek. A mozzarella sajt számos ételhez felhasználható,...

bővebben

Muenster sajt

A Muenster sajt egy puha, krémes sajt, amelyet eredetileg Franciaországban készítettek. A sajt íze enyhén fűszeres és enyhén savanykás, és általában...

bővebben

Márványsajt

A márványsajt egy kemény, érett sajt, amelyet általában tehenek tejéből készítenek. A sajt különlegessége, hogy fehér és fekete színű rétegek...

bővebben
Fedezz fel még több cikket!

EGÉSZSÉG

Szellemi és testi egészség, Fitness, Wellness

 

EDZÉS

Funkcionális edzés, futás, tömegnövelés

 

ÉTREND & TÁPLÁLKOZÁS

Diéta és fogyás, vitaminok